Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
banitom STOP - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: banitom STOP (/Temat-banitom-STOP-24116)

Strony: 1 2 3

- BizNET - 28-08-2008 21:05

Musiał by się ktoś tym zająć w zamian za jakiś % bo ja nie mam czasu na szukanie nowych buxów, oraz na ich obsługę.

- mjs17 - 28-08-2008 21:30

ja powiem krótko w sprawie okradania ludzi wiara jest po prostu głupia aby pożyczać pieniądze 20$ albo mnie a potem ukrywać sie i tego nie oddać dla 40 zł robić z siebie idiotę i złodzieja po prostu żenujące to jest taka osoba myśli ze okradnie i jest anonimowa w internecie i tu bardzo się myli nikt sieci nie jest anonimowy. Taka osoba już jest przegrana i to nie tylko na tym forum tylko na każdym innym. A złodziejem zostanie się już do końca życia

Sorka ze nie na temat piszę ale musiałem to napisać i oczywiście jestem na tak

ja byłbym nawet za tym aby takie osoby podawać na policje ponieważ ja nienawidzę oszustwa i sam nikogo nie oszukałem zresztą pewna osoba może to potwierdzić

- makaj - 28-08-2008 22:25

Co do klikania jak (nie?)zauważyliście, coraz więcej firm wymaga aktywności do zlecenia wypłaty, więc...

- alo250 - 28-08-2008 23:10

zagłosowałem na tak
a w sprawie tych reflinków to można było by robić aukcji i sprzedawać je tak jak np reklama pod każdym 1 postem tematu

- BizNET - 29-08-2008 10:19

Heh 2 osoby zagłosowały na NIE.
Domyślam się że te dwie osoby to klony innych kont :idea: i nie chcą by ich reflinki zostały skasowane.

Musiała by się tym zająć jedna zaufana osoba. Dostawała by za opiekę nad kontem jakieś pieniądze a reszta na konkursy itd. Co wy na to?

- JereManU - 29-08-2008 10:23

Good idea.

- _Brutus - 29-08-2008 17:41

Bardzo dobry pomysł!

Może ktoś zaufany zajmie się takim kontem i za to dostałby to co sam wyklika, a kasę z refów dla forum. :-)

Tylko znajdź tu kogoś zaufanego w tych czasach :/

- Tomsh - 29-08-2008 17:49

Zaufanego i jeszcze musi dysponowac czasem ^^

- Nero1324 - 29-08-2008 19:01

Dobry pomysł, jestem na TAK! :idea:

- szymek00 - 29-08-2008 19:49

A może proste losowanie Big Grin każda osoba ma swój reflink i każda może mieć tyle samo tylko kto je będzie miał (może do czasu bana :-> )