![]() |
jak zweryfikować konto w AP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: jak zweryfikować konto w AP (/Temat-jak-zweryfikowac-konto-w-AP-23913) |
- JereManU - 14-08-2008 11:36 To w jakim celu rejestrujesz się w serwisie, w którym nawet nie wiesz o co chodzi? ketchup1 napisał(a):i cała tą amerykę tylko $ od nich lubię Powodzenia z takim myśleniem, zablokują Ci konto szybciej niż zdołasz chociażby 1$ wypłacić... - Tomsh - 14-08-2008 11:38 No to długo nie posiedzis w tym biznesie... Prawie wszystkie serwisy oferujące zarobek na AP, są po angielsku :-) jak na złośc dla Ciebie :-) Jak nie będziesz czytał ich regulaminów, to nie dziw się jeśli nie dostaniesz kiedys kasy.... Jeśli nie jestes pełnoletni, nie możesz zweryfikowac konta, poniewaz nie powinienes go miec ![]() ![]() - markonix - 14-08-2008 12:12 Prawko jest tylko potwierdzeniem tożsamości, nie adresu. Dokument możesz mieć np. sprzed przeprowadzki dlatego wymagają czegoś co wysyłane jest cyklicznie do Ciebie. - ketchup1 - 14-08-2008 13:13 Mama na AP kasę i jakoś mi jej nie zablokowali a czytając cały regulamin i tłumacząc na polski to bezsens wiadomo o co chodzi. Wpłacasz kasę i wypłacasz nic po za tym no jeżeli wszytko jest legalnie co w moim przypadku jest. A tak poza tym chodziło mi tylko zweryfikowanie a nie o wszystkie zasady regulaminu. A to co ja myślę o jankesach to moja sprawa przecież admin nie czyta w moich myślach i nie zablokuje mi konta ;] Wiem to co chciałem wiedzieć więc zamykam temat - Tomsh - 14-08-2008 13:33 Cytat:Mama na AP kasęMama ma kase? i nie zablokowali jej? :mrgreen: Cytat:a czytając cały regulamin i tłumacząc na polski to bezsenswidocznie nie umiesz albo czytac ze zrozumieniem albo tłumaczyc... Cytat:Wpłacasz kasę i wypłacasz nic po za tymna PP też tak miało byc a potem jakies blokowania, weryfikowania itp były... Cytat:Wiem to co chciałem wiedzieć więc zamykam tematTy zamykasz?? Nieźle :mrgreen: - ketchup1 - 14-08-2008 16:52 Cytat:Mama ma kase? i nie zablokowali jej? :mrgreen:Nie umiesz spostrzec nawet banalnego błędu i wyszlo ci że mam ma kasę a chodziło mi że mam na AP kase ? Już rozumiesz? Cytat:widocznie nie umiesz albo czytac ze zrozumieniem albo tłumaczyc...Racja ty umiesz tłumaczyć słowa których nie znasz ? bo ja nie a jak mogę czytać ze zrozumieniem języka którego nie znam ? Cytat:na PP też tak miało byc a potem jakies blokowania, weryfikowania itp były...i co ? Cytat:Ty zamykasz?? Nieźle :mrgreen:A widzisz - Tomsh - 14-08-2008 17:19 Cytat:Nie umiesz spostrzec nawet banalnego błęduwłasnie go spostrzegłem i dlatego z tego żartuje :-P Cytat:wyszlo ci że mam ma kasę a chodziło mi że mam na AP kase ? Już rozumiesz?znowu pomotałes, przeczytaj 2 razy zanim wyślesz swoją wiadomośc :-) Cytat:wyszlo ci że mam ma kasęto Tobie tak wyszło, a nie mi :-) Cytat:Racja ty umiesz tłumaczyć słowa których nie znasz ?Takich zdolności nie posiadam, ale nie biore się do zarabiania w pracy, o której nie mam pojęcia i nawet nie moge przeczytac "instrukcji jej obsługi". Cytat:i co ?i oby nie wyszło na moje :mrgreen: Cytat:A widziszzbanuj mnie odrazu :mrgreen: Uwielbiam nowych.... :-o powiem Ci że najpierw powinienes sie zacząc to, po co tu przyszedłes, a potem wykazywac swoje racje i kłucic się o byle głupote.... - ketchup1 - 14-08-2008 17:36 To że nie mam 590 postów nie znaczy że nie mam racji. Racja nie ma co się z Tobą KŁUCIĆ Szkoda czasu - JereManU - 14-08-2008 17:41 ketchup1, jesteś niepełnoletni, więc łamiesz podstawowe warunki AP. - Tomsh - 14-08-2008 17:48 Cytat:To że nie mam 590 postów nie znaczy że nie mam racji.Nie znaczy, znaczy, co za różnica.... i tak odbierzesz to jak będziesz chciec. Ja mage się mylic, ale Ty nie.... :-> A ile postów mam w niezaliczanym SPAMIE :mrgreen: Cytat:Racja nie ma co się z Tobą KŁUCIĆWłaśnie też tak myśle, poucz się lepiej angielskiego i zacznij wreszcie zarabiac :mrgreen: Nie odbiore twojego ostatniego zdania poważnie, bo może jeszcze kiedys zmądrzejesz.JereManU'a też nie posłuchasz?? |