![]() |
"Coś" do 180zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: "Coś" do 180zł (/Temat-Cos-do-180zl-23912) |
- Tomsh - 14-08-2008 10:23 Cytat:o juz wiem .... nie masz samochodu, to zaczekaj az więcej sie uzbiera i kupisz sobiepowiedzmy, że na samochód zbieram oddzielnie :-P Cytat:zakop w skarpecieto jest nawet kusząca propozycja, tylko z tymi zerami może róznie byc :-P Cytat:BizNET, a co ty prawka nie masz czy osiemnastki?18 :-) (tyhyhy, nie pytajcie skad wiem ![]() Cytat:Chociaż mam już 16 lat więc mógłbym sobie prawko A1 zrobić i jeździć takim cackiem bez oszukiwaniaW sumie mógłbys, a rejestrowanie na motorower jest troche niebezpieczne. Łatwo zauważyc ze jedziesz 125-tką, a jak to policja wyczuje to już przejechane... Środek transportu już mam (nie rower ![]() Cytat:Kupuj Sheeshe i se jarato mogłoby byc dobre :-) - BizNET - 14-08-2008 20:58 Cytat:BizNET, a co ty prawka nie masz czy osiemnastki? :-| prawka ? Lubię jeździc na dziko :idea: Cytat:18 :-) (tyhyhy, nie pytajcie skad wiem Hah!! Nie muszą pytac bo nie wiesz :mrgreen: Cytat:W sumie mógłbys, a rejestrowanie na motorower jest troche niebezpieczne. :evil: Łatwo zauważyc ze jedziesz 125-tką, a jak to policja wyczuje to już przejechane... Jeśli tniesz 170 to owszem ale jeśli jedziesz normalną prędkością to nie mają prawa :-P Zresztą aprilia tworzy taki sam model w wersji 50cc więc taka rejestracja wymaga wyłącznie znajomego w rejestracji. Konsekwencje mało prawdopodobne... :-) - Tomsh - 14-08-2008 21:06 Cytat:Cytat:strzelałem :-> Cytat:Jeśli tniesz 170 to owszem ale jeśli jedziesz normalną prędkością to nie mają prawamojego kumpla złapali chociaz jechał normalną prędkością :-) tylko że on miał enduro i to 50-tke a nie 125. Posprawdzali i na przegląd odesłali :-P Cytat: taka rejestracja wymaga wyłącznie znajomego w rejestracjinawet nie zawsze :-) - BizNET - 14-08-2008 21:44 Cytat:nawet nie zawsze :-) Mówię tu o sprytnej osobie:-) Cytat:mojego kumpla złapali chociaz jechał normalną prędkością :-) tylko że on miał enduro i to 50-tke a nie 125. Posprawdzali i na przegląd odesłali :-P Chyba kolega jest bajkopisarz :-P Na przegląd odeślą jeśli ma nie aktualne lub nie opłacone itd itp. W przypadku kiedy ewidentnie widzą że silnik jest większy wysyłają bodajże na hamownię :-) - dzelagr - 14-08-2008 21:49 Tomsh, wymysliłes już co kupisz? może jednak skusisz sie na tego misia? :-) :-P - Tomsh - 14-08-2008 21:56 Cytat:Chyba kolega jest bajkopisarz Na przegląd odeślą jeśli ma nie aktualne lub nie opłacone itd itp. W przypadku kiedy ewidentnie widzą że silnik jest większy wysyłają bodajże na hamownięAlbo policjanci, z akademi policyjnej :mrgreen: ale za to że miał starte opony, uszkodzone lusterka i niby słabo działające hamulce :-) Musiał dac do przeglądu :-) I widziałem nawet tą karteczke, którą dostał :-P Cytat:W przypadku kiedy ewidentnie widzą że silnik jest większy wysyłają bodajże na hamownięMnie jeszcze nikt nie złapał :-P Na większym niz 50 :-) ale ja 50 już mnie za kask zgarneli, znaczy za brak kasku :-P Cytat:Tomsh, wymysliłes już co kupisz? może jednak skusisz sie na tego misia?czas jeszcze mam :-P ale najbardziej prawdopodobnie będzie to zegarek:-) mis może przy następnej wypłacie :-P - BizNET - 14-08-2008 22:01 Cytat:Albo policjanci, z akademi policyjnej :mrgreen: ale za to że miał starte opony, uszkodzone lusterka i niby słabo działające hamulce :-) Musiał dac do przeglądu :-) I widziałem nawet tą karteczke, którą dostał :-P No widzisz... jednak nie o silnik chodziło a o wady techniczne ;-) Cytat:Mnie jeszcze nikt nie złapał :-P Na większym niz 50 :-) ale ja 50 już mnie za kask zgarneli, znaczy za brak kasku :-P Mi też się udawało... Raz pojechałem do kolegi i złapali mnie policjanci... Gdy mnie wrócili i wracałem złapali mnie drudzy :idea: I tak w jeden dzień zostałem 2 razy złapany. .. - dzelagr - 14-08-2008 22:08 Tomsh napisał(a):Cytat:Tomsh, wymysliłes już co kupisz? może jednak skusisz sie na tego misia?czas jeszcze mam :-P ale najbardziej prawdopodobnie będzie to zegarek:-) mis może przy następnej wypłacie :-P noże być :-) nie obraże się :-P nawet chyba blisko masz do mnie, o ile mi wiadomo... to nie bedzie trzeba wysyłać... tylko odbiór osobisty :-P - Tomsh - 14-08-2008 22:15 Cytat:o ile mi wiadomo... to nie bedzie trzeba wysyłać... tylko odbiór osobistya nie mówiłem już gdzieś że w internecie nie istnieje pojęcie anonimowośc ?? :-P - dzelagr - 14-08-2008 22:18 Tomsh napisał(a):Cytat:o ile mi wiadomo... to nie bedzie trzeba wysyłać... tylko odbiór osobistya nie mówiłem już gdzieś że w internecie nie istnieje pojęcie anonimowośc ?? :-P pisało kiedys chyba na SB :-) jak sie zgadza to nawet ja tam często bywam (czytaj. Planeta) hihi :-) |