Strowa WWW - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Strowa WWW (/Temat-Strowa-WWW-23790) Strony: 1 2 |
- oscypek193 - 06-08-2008 22:06 Cytat:I jeżeli jesteś taki specjalista, to nie zakupisz sobie domeny?Tak, 12 zł a przedłużenie około 120zł. Póki co za mało zarobiłem w tym e-biznesie by jeszcze w niego doinwestowywać. evolucja napisał(a):eśli ktoś chce mieć zawsze aktualną stronę, najlepiej zlecić wykonanie skryptu na zamówienie. Do tego nie jest potrzebny phpfusion, z którego wykorzystuje się tylko ułamek funkcji... Ja podałem tylko przykład, propozycję jak można mieć stronę za friko Cytat:Jeszcze jedno. Sam sobie zaprzeczasz mówiąc, że ważniejsze jest to aby znalazło Twoją stronę w wyszukiwarkach. A powiedz mi mój drogi, do czego służy właśnie pozycjonowanie ? :-). Gość napisał(a):Chodzi o to, że tak ładnie piszesz, a Twój "portal" liczy 0 punktów. Ma zero punktów by trzeba troszki poczekać. A co do samego pozycjonowania znajdzie się kilka stron które są wysoko w wynikach a PR jest niziutki. Weźmy stronę Mariox22'a. PR=1 a w wynikach jak np. FoxCash czy coś jest na ok. 2 miejscu Gość napisał(a):I jeżeli jesteś taki specjalistaNigdzie nie pisałem że jestem specjalistą :-> No ale widzę, że zaproponować coś, podać przykład jak można mieć tanio i nie najgorzej to już się coś nie podoba. - Guest - 06-08-2008 23:11 Luzik ziomek, luzik :-). Tylko to co napisałeś, to raczej nie jest na głowę tego gościa. On chciałby gotowy portal, z którego ciągnąłby $. Takie rzeczy to tylko w erze :-) - oscypek193 - 06-08-2008 23:15 Gość napisał(a):Takie rzeczy to tylko w erze :-)No tak, zapomniałem :-> - BizNET - 07-08-2008 08:03 PR nie ma żadnego wpływu czy jesteśmy wysoko w google czy nie ma nas w cale. Pozycja a PR to dwie inne rzeczy. - kalisz1278 - 12-08-2008 16:13 Mam Lay pod EF i Css i Html + skrypt news. Jest w dział sprzedaż. Poszukaj w moich postach Strowa WWW - Killer - 29-07-2012 08:48 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |