Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bati_919 vs mrw11 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Bati_919 vs mrw11 (/Temat-Bati-919-vs-mrw11-23628)

Strony: 1 2

- mrw111 - 30-07-2008 07:58

Pogrebniak, z takimi ludźmi szkoda w ogóle rozmawiać Big Grin Jak on będzie takie coś robił to wiadomo że z każdym wygra Big Grin

- Bati_919 - 30-07-2008 12:19

Ale jakie cos. Ten pierwszy singiel, ktory sie odbyl dzien pozniej jak powinien nie jest uznany. Wszedl mi za to ten mecz: Sporting Fingal - Limerick/1 i mialem 21.75 na koncie. Pomylilem sie z tym ako, to na nastepny dzien Ty stawiales na ako, ja dalem tylko single. Wiec chyba wszystko powinno byc OK, a nie Ty uwazasz mnie za oszusta, bo przegrales. Jakim prawem? :-?

- mrw111 - 30-07-2008 12:29

Bati_919, Się wkurzyłem jak ktoś oszukuję. Gdybym wiedział że typy mogą być na następny dzień to ja bym dał taki typ że na pewno by wszedl i to o ładnym kursie. A w poniedziałek akurat nie było nic do obstawienia ciekawego. Kłucić się nie chcę. Niech Ci będzie że wygrałeś Wink Ciesz się ciesz bo w rewanżu tak łatwo by Ci nie poszło ;P

- Bati_919 - 30-07-2008 12:34

Sporting Fingal - Limerick ten mecz, ktory mi wszedl odbyl sie w regulaminowym czasie i zostal uznany.

Monaghan United - Shelbourn
e tego meczu, ktory odbyl sie we wtorek nie bralem pod uwage. Ani stawki ani potencjalnego zysku.

Wiec w sumie postawilem 3 kupony. 2 weszly. Nie rozumiem o co w tym momencie chodzi. Pozdro

- mrw111 - 30-07-2008 13:58

Mówi Ci że się nie chce kłucić. Niech Ci będzie że wygrałeś :-) Ale jeżeli robić prawdziwą rywalizację to byłby tutaj mój pomysł że każdy kto chce może brać udział w tym konkursie i po miesiącu ukazał by się zwycięzca