Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
0.05$ za rejestrację i 5 wartościowych postów - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: 0.05$ za rejestrację i 5 wartościowych postów (/Temat-0-05-za-rejestracje-i-5-wartosciowych-postow-23585)

Strony: 1 2

- Pogrebniak - 24-07-2008 18:59

[b:-|4928bdf8e]Bati_919[/b:-|4928bdf8e] to czekam na Twoją odpowiedź, bo ja uważam się za naprawdę bardzo dobrego typera i chciałbym się zmierzyć z kimś z doświadczeniem, a z Twoich wypowiedzi wnioskuję, że grasz już kilka lat tak jak ja. A na to forum to i tak się zapiszę, ale jutro bo dzisiaj to już spadam ;-) bo wygląda ono bardzo fajnie i jeśli będzie można dostać darmowe depozyty za podawanie typów i aktywność to mogę spróbować :-P

- krzysiek349 - 24-07-2008 19:49

No ja mam gg pewnego goscia który mówi że ma informacje na ustawione mecze...

Miesiąc temu dał mi 3 typy po kursie 3zł+++
I wszystko bezproblemowo weszło

Ale potem nigdy więcej się nie pojawił na gg

Więc mistrzu(?) Pogrebniak pisz typy.Bo musze nadrobić zaległości,które mi wiszą na karku :idea:
A bati mam nadzieję że tez fajne typy pokaże :idea:

- Bati_919 - 24-07-2008 20:01

Zagram bardzo chetnie. Niestety, nie mam na AP nic. Czekam na na wyplate z b-u-x i refback od jeremanu. Jesli wygrasz, zwracam honor i w podpisie na forum [gtw i to tu] moge miec "Nie ma lepszego od Pogrebniaka naszego" na 2 tygodnie. Jesli ja wygram- licze na to samo z Twojej strony. Co Ty na to?

PS. Warto zarejestrowac sie na http://gtwtyper.org/index.php?ap=633 Sam Pogrebniak to przyznaje :-)

0.05$ za rejestrację i 5 wartościowych postów - Admin - 11-02-2012 11:26

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.