problem alertpay - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Payza (/Forum-Payza-332) +---- Wątek: problem alertpay (/Temat-problem-alertpay-23327) Strony: 1 2 |
- sebolek321 - 14-07-2008 13:54 A u mnie też nie działa :-( - Sniechu - 14-07-2008 14:25 biegi92, sebolek321 a mówicie o wejściu na AP czy o wysyłaniu kasy? Jak o wysyłaniu kasy to nie wiem, bo nie wysyłałem dzisiaj. - DSTR - 14-07-2008 14:55 O wysyłaniu kasy, coś nie chodzi, może jakaś przerwa techniczna? Albo coś im się "nabłędziło" ? Niechodzi jeszcze zamiana walut, kalkulator walut i inne takie bajeranckie duperele :-P - Xnation - 14-07-2008 15:48 Cytat:We're sorry, we are experiencing some temporary difficulties. Please try again later. We have already informed our engineers of this issue. If this error occurred while making a payment, check your Account Overview before resending a payment so you can avoid duplicate payments. Można się domyśleć że skoro jest błąd ogólnego systemu to każdy tak ma. Gdyby problem tylko Ciebie dotyczył z pewnością nie wzywali by do tego specjalistów :-> |