Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Nieaktualne][AKCJA FORUMOWA IV] BuxDol - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: [Nieaktualne][AKCJA FORUMOWA IV] BuxDol (/Temat-Nieaktualne-AKCJA-FORUMOWA-IV-BuxDol-23072)

Strony: 1 2 3

- rafki - 28-06-2008 19:58

smieszni jestescie... po tobie moze tego sie spodziewalem, ale nie po sniechu...

ludzie zrobia, co beda uwazac za sluszne, ale nie radze ufac tamtej akcji forumowej.
jak jest tu ktos uczciwy, niech bedzie pod ta akcja, my [ja] bylem pierwszy, pierwszy dalem propo o buxdol, a oni splagiatowali sobie ot tak... :-x

- Sniechu - 28-06-2008 20:05

rafki napisał(a):smieszni jestescie... po tobie moze tego sie spodziewalem, ale nie po sniechu...

ludzie zrobia, co beda uwazac za sluszne, ale nie radze ufac tamtej akcji forumowej.
jak jest tu ktos uczciwy, niech bedzie pod ta akcja, my [ja] bylem pierwszy, pierwszy dalem propo o buxdol, a oni splagiatowali sobie ot tak... :-x

Fakt jest taki, ze myśmy zaczęli gadać na gg godzinę wcześniej niz ty napisaleś ten temat na forum. Przegladaliśmy różne firmy, od pandabux do nawet buxheaven, ale tam już wszyscy byli więc byłoby to bez sensu. Możesz pisać wszystko o naszej akcji, ale nie to że jest plagiat.

- nataniel1975 - 28-06-2008 20:09

To jest PLAGIAT !!! Dziwnym jest że sie zdecydowaliście na buxdol dopiero potym jak w temacie rafkiego zobaczyliście że tego buxa wybraliśmy !!
ps: Z rafkim na gg już 3 miesiące temu myśleliśmy o buxdol :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

- Damien - 28-06-2008 20:11

Również ja mogę to samo powiedzieć o tobie rafki, nie rejestrujcie się w tej akcji bo to oszust!
A po drugie to że napisales klika marnych postów i to pisalestak zeby bylo to nie znaczy ze tobie powinni wszyscy zaufac kazdeu sie cos nazlezy...

[ Dodano: 2008-06-28, 21:13 ]
To zróbmy tak że i nasza akcja zostanie i wasza i kto bedzie chcial bedzie sie rejestrowal........

- Sniechu - 28-06-2008 20:20

No właśnie - w czym Wam przeszkadza nasza akcja?! To są dwie odrębne akcje, nie atakujcie naszej tylko zajmijcie się swoją.

- rafki - 28-06-2008 20:20

nataniel1975 napisał(a):To jest PLAGIAT !!! Dziwnym jest że sie zdecydowaliście na buxdol dopiero potym jak w temacie rafkiego zobaczyliście że tego buxa wybraliśmy !!
ps: Z rafkim na gg już 3 miesiące temu myśleliśmy o buxdol :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dzieki.

jestescie smieszni, lolaszek i sniechu. co wy myslicie sobie?
ja juz dawno zalozylem ankiete o tym jaki bux na kolejna akcje forumowa. napisalem buxdol, to i wy buxdol...
ja radze adminowi przejrzec sprawe [juz pisze na gg].

- Sniechu - 28-06-2008 20:21

W ankiecie nie było opcji buxdol...

- rafki - 28-06-2008 20:21

p.s. my nie atakujemy waszej, tylko ubiegamy sie o sprawiedliwosc! :cry:

[Nieaktualne][AKCJA FORUMOWA IV] BuxDol - BizNET - 28-06-2008 22:02

Witam

Zgłoszenie otrzymałem.

Cytat:Fakt jest taki, ze myśmy zaczęli gadać na gg godzinę wcześniej niz ty napisaleś ten temat na forum.

No właśnie... widzisz kolego sam przyznajesz że to rafki pierwszy napisał post na forum. Nie ingerujemy w Wasze prywatne życie i rozmowy PW, regulamin obowiązuje tylko treści wniesione na forum!

Co do tematu rafkiego zostaje ponieważ jak zasada naszego forum głosi: kto pierwszy ten lepszy.
Z drugiej jednak strony jest to dział oferty więc powyższa zasada nie ma bardzo sensu... dla tego też w regulaminie dodany notkę o czymś takim jak AKCJA FORUMOWA. Określimy nowymi zasadami..

Jedno wiem na pewno... osoba która zakładać będzie taką akcję nie może być początkujący z kilkoma postami...
Szczegóły niebawem...

- Sniechu - 29-06-2008 07:59

[b:-|d4fa78231]BizNET[/b:-|d4fa78231], to właściwie możemy się umówić, że ja nazwę moją akcję - Akcja dla chętnych, bo rzeczywiście temat na forum rafkiego był pierwszy, ale jakiś temat o mojej akcji na forum musi być, ponieważ muszę gdzieś wklejać jej statystyki.