[NOWY]earnmybux.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [NOWY]earnmybux.com (/Temat-NOWY-earnmybux-com-23035) |
- Marszalll - 28-06-2008 16:17 [quote:-|f0e0b447d]MarSZaL dostajesz Warna za niezmienienie tagów[/quote:-|f0e0b447d] no trudno.... :oops: nie patrzylem w ten temat... :evil2: A wracając do sprawy.... to dopisuje sie ktos... :-> chcial bym sprawdzic ten bux. Wiem, że cashmybux.com wyplaca a to jest tego samego admina... Ale nigdy nic nie wiadomo... ja mysle, że można zaufać firmie. :idea: - rafki - 28-06-2008 16:20 ja mysle ze padnie, i to niedlugo... prowadzenie wielu firm naraz nie sprzyja biznesowi... :| [ Dodano: 2008-06-28, 17:20 ] albo przynajmniej biznesowi buxowskiemu - Marszalll - 28-06-2008 16:30 Cytat:prowadzenie wielu firm naraz nie sprzyja biznesowi... :|kto wie czy sam je prowadzi? Gdyby tak bylo to życzył bym mu powodzenia z wypłatami :mrgreen: rafki.A i nie pisz postów jeden pod drugim tylko edytuj... bo mi sie za to dostalo. jak wiudać :idea: :idea: :idea: - rafki - 28-06-2008 16:33 to za to ci sie dostalo? :mrgreen: dostalo ci sie za nie zmienienie tagow. poza tym posty dopisane w szybkiej odp same sie dodaja do poprzedniego posta... - Pogrebniak - 28-06-2008 16:36 MarSZaL napisał(a):Cytat:prowadzenie wielu firm naraz nie sprzyja biznesowi... :|kto wie czy sam je prowadzi? Wklej screen wypłaty z tej firmy, o której mówiłeś to może zaczęcisz innych do zapisu :-) MarSZaL napisał(a):rafki.A i nie pisz postów jeden pod drugim tylko edytuj... bo mi sie za to dostalo. jak wiudać :idea: :idea: :idea: MarSZaL przecież warna dostałeś za zły tag temau a nie za nabijanie postów :mrgreen: - Marszalll - 29-06-2008 10:24 Dostalem warna zaraz po tym jak napisalem post pod postem po czym zaraz go edytowalem zeby nie bylo.. no i z ciekawosci zajzalem do regulaminu zeby jeszcze raz przeczytac go dokladniea nie tan na odwal sie... i doczytalem sie tego o pisaniu postu pod postem :-> ale to ostrzeżenie brzydko wygląda :-( :-> - Pogrebniak - 29-06-2008 10:30 MarSZaL napisał(a):Dostalem warna zaraz po tym jak napisalem post pod postem po czym zaraz go edytowalem zeby nie bylo.. Dostałeś warna za to, że nie zmieniłeś tagu swojego tematu, ponieważ napisałeś [PŁACI] a powinno być [NOWY] ponieważ nie ma dowodów na to że ta firma płaci w dziale Zapłaciły - Marszalll - 29-06-2008 10:37 a ja nie wim...... czesto ja nawet nie wim co robie i gdzie jestem.. to taka choroba zwana wakacje...(pfff, pfff.... %%%) :-> :-> :idea: no wiecie - rafki - 29-06-2008 18:33 nie za mlody jestes? nie, nie wiemy... - makaj - 29-06-2008 18:35 Każdy ma inny pomysł na spędzanie wolnego czasu :-| |