![]() |
co sadzicie o naszej administracji i podopiekunczych? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: co sadzicie o naszej administracji i podopiekunczych? (/Temat-co-sadzicie-o-naszej-administracji-i-podopiekunczych-23019) |
- JereManU - 19-07-2008 19:31 [quote:-|8025ccb66]Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: (BizNET), mjs17, (...)[/quote:-|8025ccb66] To dość wiele mówi. W mojej opinii BizNET jest dobrym Administratorem, podobnie jak msj17 moderatorem... Jednakże reszta teamu śpi niestety, a na tak dużym forum nie można sobie na to pozwolić. Tomciozeta rozumiem, BloodAngels czasem wpada, ale dość mało moderuje. Ale np. Maciekorzysz od otrzymania tejże funkcji na forum pojawia się raz na dwa miesiące... Podobnie Pakula, choć on jest od początku istnienia forum. Audia4 jest raczej solidny, ale już GeneralModa, oprócz kilku "akcji" nie widziałem przez dłuższy czas. I widać po tym, że team forum jest chyba za mały... Tyle z mojej strony, z zewnątrz, że tak się wyrażę (czy słusznie? :idea: ). :-P - tomciozet - 19-07-2008 19:43 JereManU napisał(a):Tomciozeta rozumiemAle co rozumiesz?? :-? :?: :oops: - JereManU - 19-07-2008 19:47 tomciozet, że masz pracę, życie prywatne. A wcześniej byłeś najaktywniejszych użytkownikiem forum i dobrym moderatorem... - evolucja - 19-07-2008 19:49 co do modów, mjs17 się stara, ale jak dla mnie mógł by się starać naprawdę więcej, bo prawie w każdym temacie znalazło bo się coś/kogoś z czym można zrobić porządek reszta modów śpi, od czasu do czasu coś zrobi ale dla mnie to naprawdę rzadko.. a i ten general mod to jedna wielka porażka, bo jak człowiek może być kilkoma użytkownikami naraz? to wszystko. - tomciozet - 19-07-2008 19:52 JereManU, JereManU napisał(a):tomciozet, że masz pracę, życie prywatne.Bardzo trafnie rozumujesz. :-D I chociażby z tego powodu nie życzę sobie czegoś takiego na swój temat: evolucja napisał(a):reszta modów śpi :cry: :roll: - rafki - 19-07-2008 20:07 mjs, widac ze sie nameczyles piszac tego posta. powiem tylko tyle: ja mam zdanie swoje, ty swoje, on swoje... ![]() - makaj - 19-07-2008 20:48 Tomciozet, każdy mod, w związku z pełnioną funkcją, ma prawo być oceniany. - Kolekcjoner - 19-07-2008 20:54 Może administracja wytłumaczy, dlaczego posty niektórych użytkowników znikają ? :-) - mrw111 - 19-07-2008 21:12 No kilka modów nowych by sie przydało zmienić. Kiedyś nawet była taka gadka że nasz admin potrzebuję nowych modów. Widziałbym w tej roli pare userów. Ja kilka razy np. zawiadamiałem modów o spamowaniu na forum itp. może to potwierdzić na pewno hmn: audia, tomciozet, BizNET( o ile się nie mylę) no i chyba pakula ![]() - BizNET - 19-07-2008 21:21 Cytat:Może administracja wytłumaczy, dlaczego posty niektórych użytkowników znikają ? :-) Tak znikają gdyż posty są zbieżne z prawdą. Ale szczegóły niebawem... |