Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Na innych forach - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Na innych forach (/Temat-Na-innych-forach-22959)

Strony: 1 2

- DaGoor - 22-06-2008 22:50

Ja na początku byłem taki napalony na to zarabianie w necie i myślałem że będzie tak różowo i wogóle... Teraz to tak tylko for fun :-P

P.S: A ja wiem ile Xonic ma lat, ale nie powiem :->

Z resztą czy to ważne... :?:

- nightstar - 23-06-2008 00:01

A tam w internecie wszyscy równi.

Kawałek maila od admina innego fora:
"Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie po wejściu na forum nie pojawiają się 4 pop-upy, 1 flyer i wszechobecne AdSense - i niech tak zostanie.:

Nieznajomość tematu wszechobecna. Ludzie to mają problem przede wszystkim z tym, że boją się ryzyka, zresztą jeżeli spojrzeć na polskie realia to może i mają racje, ale mnie na ekonomii uczą, że lepiej zainwestować i stacić, niż chomikować.

- rafki - 23-06-2008 07:07

no mnie tez tak na ekonomii uczyli. zawsze mozna cos zyskac a jak sie straci, to do czego innego sie rwac... w tych buxach to tylko czysta matma i logika myslenia... Tongue

- BizNET - 23-06-2008 08:56

Cytat:P.S: A ja wiem ile Xonic ma lat, ale nie powiem

Bankowo nie wiesz... W gg mam inaczej/ tu miałem inaczej/ w koncie bankowym również podałem inaczej/ na nk też było co innego (2 profile miałem :mrgreen: )

Ale koniec tego. Na tym forum wiek się nie liczy. Czy 10 latek czy 60 latek może robić niezłe biznesy!

PS. O wspomnę o takim jednym incydencie, w jednej z moich firm zapisał się pewien emeryt który klikał bardzo dzielnie, miał wiele problemów i pytań na które zawsze udzielałem pomocy. Mówił iż zbiera sobie na lekarstwa ;-) Co prawda nie mogłem w to uwierzyć, że taki starszy Pan na kompie itd. Dawałem mu różne bonusy żeby coś tam się uzbierało :-P

- rafki - 23-06-2008 11:44

lol. ogolnie starszych ludzi mozna nabrac ze sie bedzie zarabialo tysiace zlotych etc. ale ja tego nigdy nie bede robil i tyle. a jak mowie ze duzo mozna zarobic to tylko przy wielu poleconych i szczesciu... ;-)

wiek w ogole sie w necie nie liczy... ogolnie to tak: mam kuzyna 8lat, i tak pocina na kompie ze az ja czasami nie rozumiem co on tam robi... mowil ze sie bedzie bral za php, ja mu na to powiedzialem ze nie dasz rady, a przyjezdzam znow do polski i tu zrobil wlasna strone w php...
starsi ludzie tez moga niezle dac czadu w necie... :lol: