![]() |
Witajcie forumowicze! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Witajcie forumowicze! (/Temat-Witajcie-forumowicze-22753) |
- Terminator - 10-06-2008 17:40 Sumując wynik to aktualnie jest 17 na tak i 12 na nie. ! - Damien - 10-06-2008 18:23 Witam Głosując pomyliłem się i wcisnąłem na NIE , jednak chciałbym aby (jeśli to możliwe) nie liczyliście mojego głosu na NIE. Pozdr ;-) - Terminator - 10-06-2008 18:25 Lolaszek jak najbardziej twój głos jest ważny więc, puki trwa sonda można zmienić decyzję tylko raz. I sonda kończy się o 22. Aktualnie na Tak jest 20, a na nie 12. - koli - 10-06-2008 20:15 Dalem tak mam nadzieje ze teraz bedzie good xd - Terminator - 10-06-2008 20:16 No postaram się wam to wynagrodzić i poprawa gwarantowana z mojej strony. - GeneralMOD - 10-06-2008 20:18 Cytat:Jeśli, ktoś dał nie odpowiedni głos, można zawsze zmienic odp. odpisując tu, że dajesz np. tak i wtedy odejmujemy 1 głos. Przypadkowo dałem TAK. mając na myśli NIE :idea: - Tomsh - 10-06-2008 20:33 Nie chce komentować ale jest w ankiecie po 19 i jakieś tam wasze dodawania i odejmowania głosów to będzie straszne zamieszanie... Ciężko jest tak trafić na "Nie" albo "Tak"?? :-P (joke) Narazie wstrzymuje się od głosu i wątpie żebym głosował, no chyba że wszystko będzie od tego zależało, przynajmniej byłaby nutka dreszczyku i emocji dla Exv(Terminatora). A teraz jeszcze kedno czy jeśliby już znowu dostał się do szczęśliwego grona naszych (czy tam waszych) userów, mógłby zmienic nick? Bo ten mnie... nie podoba się mi :-P - Terminator - 10-06-2008 20:37 Jeśli checie to tak, bo tez bym chciał nawet. - JereManU - 10-06-2008 20:38 w0jt3k najlepiej chyba wyglądał. :-P Dobra, już nie OT'uję. :-P - GeneralMOD - 10-06-2008 20:46 Tomsh dodając moją poprzednią wiadomość iż się pomyliłem była celowa! Czekałem na odpowiedź samego autora ankiety ale się nie doczekałem (byłem bardzo ciekaw jak zareaguje) Cytat:Ja daje Tak ale przypadkowo kliknąłem nie... Cytat:Głosując pomyliłem się i wcisnąłem na NIE , jednak chciałbym aby (jeśli to możliwe) Przecież wyraźnie pisze co i jak więc w czym problem? Od tego jest guzik głosuj a uprzednio zaznaczamy odpowiednie pole by nie było klików "przypadkowych" No chyba że jesteście klonami Exv bo z tego co widziałem miał ich kilka :-P Cytat:Lolaszek jak najbardziej twój głos jest ważny więc, puki trwa sonda można zmienić decyzję tylko raz. I sonda kończy się o 22. Jako moderator się niezgadzam! Przecież on sobie żarty robi, to co widać to to jest i żadnych podtekstów ! No chyba że admin ma inne zdanie Z drugiej strony dziwię się adminowi że coś takiego jest dozwolone?.. Od tego są warny by ktoś miał szansę się poprawić a tu po kilku banach i jeszcze jakieś drugie konto? Dla mnie złamał zbyt wiele zasad. Tak nawiasem mówiąc gdy zaczynałem tu pracę słyszałem słowa od admina iż żadnych odblokowań nie ma miejsca! A tu wyjątek? Ja jestem przeciwny by ta ankieta była prowadzona do końca ponieważ nawet gdyby kolega miał większość to za jakiś czas zasypią nas te ankiety PS. Proponuję przydłużyć ankietę |