![]() |
Program do wyliczania zarobków - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Program do wyliczania zarobków (/Temat-Program-do-wyliczania-zarobkow-22343) Strony: 1 2 |
- travispl - 18-05-2008 18:36 Mogę w excelu dodać na górze banner naszego forum i zrobić do niego hiperłącze . Mogę również w programie zrobić aby otwierało stronkę naszego forum :-) Wszystko da się zrobić BizNET, Jeśli jeszcze masz do mnie jakąś propozycję to wal śmiało na PW :arrow: :arrow: - BizNET - 18-05-2008 19:11 Cytat:A z logiem nie ma problemu wogóle No wiadomo lecz liczą się chęci i pomysły. Będę nagradzał autorów takowych pomysłów i realizacji. Super były by programy w exe (nie muszą wymagać instalacji) które np: obliczają zarobki, ściągają aktualne nbp, i np: służą dodatkowo jako kalendarz itd, Jeśli chodzi o graficzne wykończenie takowego programu to proszę śmiało pisać! Zachęcam zdolnych ludzi do tworzenia takich rzeczy ;-) - eXv - 18-05-2008 19:13 Hm ja pomyśle nad pisaniem takich programów, można zacznę i będę pisał dla tego otóz forum. - tomciozet - 18-05-2008 19:19 Ja potrafię tworzyć w Excelu nawet bardziej skomplikowane rzeczy, z makrami włącznie. Jak ktoś będzie potrzebował jakieś liczydło, to może się zgłosić. 8-) - travispl - 18-05-2008 19:28 tomciozet, rozumiem, OK ale ty masz 25 lat i wiem, że umiesz więcej. Ale ja niestety chodzę do drugiej gimnazjum i robię to na poziom swoich możliwości. Jeśli ktoś zna się na programowaniu C++ to może zrobić. Już zakładam, że ja mogę zrobić coś takiego jak mam teraz, czyli wrzucić logo itp. Zrobić instalator itp. Na razie tyle mogę zrobić - Tomsh - 18-05-2008 19:46 Ja kiedyś uczyłem się C++ i kalkulator umiałem zrobić :-)Może gdybym sobie przypomnieł troszeczke to bym i zrobił taki programik :-) (ale tylko dosowy, bo okienkowych nie umiem) Co do tego co napisał wyżej [b:-|8d31e398d]travispl[/b:-|8d31e398d], tutaj raczej wiek się nie liczy :-) - BizNET - 18-05-2008 21:12 travispl to czego nie umiesz można zawsze nadrobić, z pewnością się to nie zmarnuje. Zachęcam bo będzie warto. :arrow: - travispl - 19-05-2008 11:49 Jeśli miałbym robić program w C++ to musiałbym się tego uczyć. To co mam narazie zrobić z tego plik instalacyjny?? - Tomsh - 19-05-2008 19:46 No bez nauki ani rusz ;-) Napewno nie będziesz stratny jeśli zaczniesz się uczyć C++ :-) - evolucja - 21-05-2008 18:20 Nie rób instalki, bo to kompletnie nie potrzebne. Był by wtedy tylko "przerost formy nad treścią". Najlepiej wrzuć to jako zwykły arkusz, bo po co pakować to do archiwum? Sam projekt jest ok. Wy tak gadacie o c++ a przecież to nie jest jedyny język :-P Do tego programu najbardziej nadawać się będzie delphi, gdyż z c++ nie potrzebne nam będą jakieś specjalistyczne funkcje. Większość posiada delphi które z pewnością do nauki jest najlepsze. Może jak ja znajdę trochę czasu, napiszę coś podobnego ale w VC++, gdyż to środowisko najbardziej mi odpowiada :idea: |