Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Autofill - logowanie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83)
+------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14)
+------ Wątek: Autofill - logowanie (/Temat-Autofill-logowanie-2213)

Strony: 1 2 3

RE: Autofill - logowanie - Alcor - 25-02-2010 13:40

Regułka jest przeznaczona do normalnego logowania, więc nie mam pewności czy będzie działała na ptzplace.

RE: Autofill - logowanie - Nayare - 25-02-2010 13:41

joke16, posiadam regulke ze styczniowego restocku i podczas wykupywania fal haslo nie dzialaloSmile Choc przy logowaniu bylo wszystko dobrze. Jezeli Tobie na restocku zadziala to gratuluje, bo ja tylko podaje moje spostrzeżenia ds. regulki Smile

kolix, wyproboj reguly i sprawdz na http://www.premium.retkinia.net/ poprawnosc autofilla, jak wszystko wypelnia to na 99% zadziala na restockuSmile

RE: Autofill - logowanie - joke16 - 25-02-2010 14:27

Ta regułka którą podałem w załączniku jest właśnie z premiumretkina, co do logowania z tej regułki klikasz alt+j i wypełnia tylko maila klikasz na pole hasła i dopiero wtedy wypełnia się hasło.

RE: Autofill - logowanie - Nayare - 25-02-2010 15:05

ku**a czlowieku, ty masz mnie za idiote? Ja mowie o ptzplace, a nie o normalnym logowaniu.

RE: Autofill - logowanie - joke16 - 25-02-2010 15:35

To tez jesteś z deczka nie kumaty ten który podałem to 2 w 1 loguje i wypełnia dane. Dobra kończę tą dyskusje.

RE: Autofill - logowanie - shook - 25-02-2010 16:32

(25-02-2010 14:27)joke16 napisał(a):  Ta regułka którą podałem w załączniku jest właśnie z premiumretkina, co do logowania z tej regułki klikasz alt+j i wypełnia tylko maila klikasz na pole hasła i dopiero wtedy wypełnia się hasło.

ja nie klikam na hasło jak kliknę alt+J przy logowaniu wpisuje e-mail hasło pisze COMBINATION klikam żeby się zalogował i działa

RE: Autofill - logowanie - Mathis K - 25-02-2010 17:09

ej a to ptzplace bedzie aktywne na tym restocku czy trzeba bedzie wchodzic przez reedem ze swojego konta?

RE: Autofill - logowanie - Alcor - 25-02-2010 17:18

Raczej będzie aktywne. Smile

RE: Autofill - logowanie - Mathis K - 25-02-2010 17:26

no wlasnie wiec pewnosci nie ma...:/ moze nam ktos zda relacje jak beda te cale fale przez co sie wchodzi

RE: Autofill - logowanie - Alcor - 25-02-2010 17:39

Ja będę uczestniczył w płatnej fali więc napiszę potem w tym temacie jak było. Smile