![]() |
KRADZIEŻ HASEŁ !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: KRADZIEŻ HASEŁ !!! (/Temat-KRADZIEZ-HASEL-21679) Strony: 1 2 |
- naiman - 26-03-2008 16:18 Trzeba też patrzeć na charakter postów użytkowników... Nie koniecznie Ci którzy są pesymistycznie nastawieni mogą okazać się właśnie tym złodziejem. Trzeba brać każdego użytkownika pod uwagę 8-) Nie ma litości :-x - BizNET - 26-03-2008 19:30 IP miałem już w pierwszy dzień. Mimo iż ip jest zmienne to neostrada posiada zapis na 5lat wstecz jakie numery IP dany user posiadał. Sprawa jest zgłoszona i aktualnie ja już swoją pracę zakończyłem. Teraz sprawdzają to inni ludzie :evil: 8-) W razie dalszych tego typu sytuacji proszę o info - Pablobo - 27-03-2008 23:39 Co to za insynuacje naiman :-P - makaj - 27-03-2008 23:46 Charakter postów? Ja proponuję się pobawić w "kto zabił" ![]() ![]() A na przyszłość: zwykła ostrożność i ograniczone zaufanie do innych wystarczy... Ja już się przekonałem na własnej skórze co znaczy np. stosowanie tego samego hasła we wszystkich buxach, więc tego też nie polecam ![]() Kradzież Haseł !!! - Killer - 11-03-2011 01:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |