Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
KRADZIEŻ HASEŁ !!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271)
+---- Wątek: KRADZIEŻ HASEŁ !!! (/Temat-KRADZIEZ-HASEL-21679)

Strony: 1 2

- naiman - 26-03-2008 16:18

Trzeba też patrzeć na charakter postów użytkowników... Nie koniecznie Ci którzy są pesymistycznie nastawieni mogą okazać się właśnie tym złodziejem. Trzeba brać każdego użytkownika pod uwagę 8-) Nie ma litości :-x

- BizNET - 26-03-2008 19:30

IP miałem już w pierwszy dzień. Mimo iż ip jest zmienne to neostrada posiada zapis na 5lat wstecz jakie numery IP dany user posiadał.

Sprawa jest zgłoszona i aktualnie ja już swoją pracę zakończyłem. Teraz sprawdzają to inni ludzie :evil: 8-)

W razie dalszych tego typu sytuacji proszę o info

- Pablobo - 27-03-2008 23:39

Co to za insynuacje naiman :-P

- makaj - 27-03-2008 23:46

Charakter postów?
Ja proponuję się pobawić w "kto zabił" Wink Proszę, aby nikt nie opuszczał pomieszczenia Big Grin
A na przyszłość: zwykła ostrożność i ograniczone zaufanie do innych wystarczy...
Ja już się przekonałem na własnej skórze co znaczy np. stosowanie tego samego hasła we wszystkich buxach, więc tego też nie polecam Wink

Kradzież Haseł !!! - Killer - 11-03-2011 01:53

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.