Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SCAM] TripleBux - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [SCAM] TripleBux (/Temat-SCAM-TripleBux-21639)

Strony: 1 2

- JereManU - 09-04-2008 14:50

Strona mi nie działa... Co się dzieje? :-|

- eXv - 09-04-2008 15:37

Mi działa.

- blaukluiv - 24-04-2008 08:36

Klikam sobie klikam i w pewnym momencie po odświeżeniu strony wyskakuje mi:
This account has been suspendes:/ Wiecie może, jaki jest mail do admina??

- sebolek321 - 24-04-2008 09:15

ja myśle że to scam bo już nie którzy długo zwlekaja z wypłatą :evil:

- makaj - 08-05-2008 21:05

SCAM to wybitny. Strona ruszyła pod koniec marca, na wypłaty dali sobie 30 dni roboczych. Ja czekałem od 1 kwietnia. Teraz, gdy zbliżał się już ostateczny termin, cóż się przytrafiło? :->

Cytat:NOTE: If you had one pending payment request and now it doesn't appear you need to make the request again.
We have just updated our system for payouts in order to get all payments with the corrected priority. (Premium members, Standard members)

Czyli jeśli miałeś oczekującą wypłatę i teraz się nie pojawia, musisz ją zażądać ponownie. Dlaczego? Zaktualizowali system wypłat, żeby ustawiły się we właściwej kolejności (użytkownicy premium, zwykli). Jakie to genialne :->
Co lepsze, teraz dali sobie aż 60 dni roboczych na wypłatę. Oto jak przez pół roku pociągnąć SCAM. Nieźle się dorobią, bo jednak dużo ludzi kupowało tam premium i boty (refki).