[SCAM] TripleBux - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] TripleBux (/Temat-SCAM-TripleBux-21639) Strony: 1 2 |
- JereManU - 09-04-2008 14:50 Strona mi nie działa... Co się dzieje? :-| - eXv - 09-04-2008 15:37 Mi działa. - blaukluiv - 24-04-2008 08:36 Klikam sobie klikam i w pewnym momencie po odświeżeniu strony wyskakuje mi: This account has been suspendes:/ Wiecie może, jaki jest mail do admina?? - sebolek321 - 24-04-2008 09:15 ja myśle że to scam bo już nie którzy długo zwlekaja z wypłatą :evil: - makaj - 08-05-2008 21:05 SCAM to wybitny. Strona ruszyła pod koniec marca, na wypłaty dali sobie 30 dni roboczych. Ja czekałem od 1 kwietnia. Teraz, gdy zbliżał się już ostateczny termin, cóż się przytrafiło? :-> Cytat:NOTE: If you had one pending payment request and now it doesn't appear you need to make the request again. Czyli jeśli miałeś oczekującą wypłatę i teraz się nie pojawia, musisz ją zażądać ponownie. Dlaczego? Zaktualizowali system wypłat, żeby ustawiły się we właściwej kolejności (użytkownicy premium, zwykli). Jakie to genialne :-> Co lepsze, teraz dali sobie aż 60 dni roboczych na wypłatę. Oto jak przez pół roku pociągnąć SCAM. Nieźle się dorobią, bo jednak dużo ludzi kupowało tam premium i boty (refki). |