![]() |
Strona PHP za ponad 200zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Strona PHP za ponad 200zł (/Temat-Strona-PHP-za-ponad-200zl-21479) Strony: 1 2 |
- Hadrianoo - 14-03-2008 10:24 Z tego co widzę na stronie ESprojekt.pl (tam gdzie prawdopodobnie zamówił Pakula) to wynika, że oni stawiają strony na extreme-fusion (darmowy cms). - BizNET - 14-03-2008 10:39 Ehhh to niby kupiłeś skrypt który jest darmowy... w sumie płacisz za grafę i instalację :-P - Pakula - 14-03-2008 15:33 Hadrianoo napisał(a):Z tego co widzę na stronie ESprojekt.pl (tam gdzie prawdopodobnie zamówił Pakula) to wynika, że oni stawiają strony na extreme-fusion (darmowy cms). Hadrianoo ok jeśli mówisz że to jest darmowy cms to znajdź mi taki szablon skąd można go pobrać z tego co ja wiem to jest to darmowy cms Poszukaj sobie na stronach extreme fusion takiego szablonu jaki ja zleciłem na pewno nie znajdziesz - Hadrianoo - 14-03-2008 20:14 Cytat:Hadrianoo ok jeśli mówisz że to jest darmowy cms to znajdź mi taki szablon skąd można go pobrać z tego co ja wiem to jest to darmowy cmsPrzepraszam, czy ja gdziekolwiek napisałem, że layout/szablon/projekt, który pokazałeś jest udostępniony za darmo? Nie, nie napisałem tak. Nigdzie też nie napisałem, że jest on zły/czy źle zrobiłeś, że go kupiłeś. Moim zdaniem wygląda on całkiem porządnie i kosztuje naprawdę niewiele. Niezaprzeczalnym faktem jednak jest, że cms (system zarządzania stroną) Extreme-Fusion jest darmowy. W sumie to nie mam pojęcia o co się czepiasz... - Pakula - 14-03-2008 21:05 No ja też nie wiem o co chodzi :mrgreen: |