Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]Reputacja ! [wykonane] - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: [Zamknięty]Reputacja ! [wykonane] (/Temat-Zamkniety-Reputacja-wykonane-2142)

Strony: 1 2

RE: Reputacja ! - Fisher255 - 23-02-2010 18:04

Wg. mnie, powinno zostać tak jak teraz.

RE: Reputacja ! - Sony_st - 23-02-2010 19:40

najlepiej zrobić ankiete Wink
dla mnie reputy mogą się usunąć Wink

RE: Reputacja ! - blackjoe - 23-02-2010 19:47

Właśnie ankieta by się przydała każdy by zagłosował i nie było by problemów Wink

RE: Reputacja ! - Admin - 23-02-2010 20:15

Zrobione Smile mam nadzieję że się podoba Smile przy profilu w każdym poscie można dać + lub - Smile

Postaram się realizować wszystkie Wasze dobre pomysły Smile

RE: Reputacja ! [wykonane] - Killer - 24-02-2010 09:28

brawo admin - swietny dodatek

RE: Reputacja ! [wykonane] - Kilol - 24-02-2010 11:07

No tak świetny, ale jest jeden problem. Jak daje komuś plusika, to dodaje mu reputa o sile 2 Punktów.

edit admin : tak wiem ale tylko ekipa forum (bo my możemy dać więcej plusów) ma ten problem Wink

RE: Reputacja ! [wykonane] - adminek - 24-02-2010 19:58

przepraszam ale to był mój pomysł ! reputy Tongue

RE: Reputacja ! [wykonane] - Daminn - 24-02-2010 21:55

Jednak opcja komentarzy przy dodawaniu rep. powinna zostać. Teraz nie wiadomo za co się je dostaje, szczególnie negatywy.

RE: Reputacja ! [wykonane] - Admin - 25-02-2010 00:49

można wystawić reputa w profilu i dopisać "za co", bądz kliknąć na ikonke + lub - temat w którym się go otrzymało od razu będzie wpisany w komentarzu.

[Zamknięty][Zamknięty]Reputacja ! [wykonane] - Killer - 19-03-2011 10:05

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.