Mbank - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Banki (/Forum-Banki-237) +--- Wątek: Mbank (/Temat-Mbank-20949) |
- Krygierol - 06-02-2008 12:55 Wchodzisz na stronkę: http://www.mbank.net.pl/mbank/pp/?sprzedawca=63059979 U góry strony wybierasz: mRachunki; Potem w zależności ile masz lat: - eKonto - od 18 lat; - izzyKonto - od 13 lat; W opisie obydwu kont jest taka wzmianka: Bezpłatna karta Visa Electron do płatności bezgotówkowych i wypłat z bankomatów! Następnie po prawej wciskasz czerwoną ramkę: Złóż Wniosek; Wypełniasz go, dzwoni do Ciebie przedstawiciel mBanku i umawia się z Tobą kiedy ma być dostarczona umowa przez Kuriera. Czekasz na kuriera z umową. Podpisujesz ją i czekasz na e-mail z potwierdzeniem aktywacji konta. - mrw111 - 06-02-2008 14:09 Ok Dzięki:-) I nic nie płacimy za korzystanie z konta oraz karty??? :-) - mjs17 - 06-02-2008 14:24 z tego co wiem to konto od 13 lat jest darmowe a od 18 pobierają jakieś opłat miesięczne ale nie jestem pewien - mefistos - 06-02-2008 14:29 eKonto jest również darmowe i nie jest pobierana żadna opłata ani za prowadzanie rachunku ani za karte debetową ;-) - Krygierol - 06-02-2008 14:40 Cholera, co ja nie wyraźnie piszę: OBYDWA KONTA SĄ DARMOWE!!! BEZ ŻADNYCH OPŁAT ZA PROWADZENIE!!! BEZ ŻADNYCH OPŁAT ZA KARTĘ!!! Sam posiadam eKonto, więc wiem! P.S. Proszę Admina i Moderatorów o banowanie osób, które jeszcze raz spytają się czy konto w mBanku i karta do niego jest darmowa, bo ile razy można w kółko gadać, że jest! - audia4 - 06-02-2008 14:46 hola, kolego spokojnie bo warnik poleci - Krygierol - 06-02-2008 14:56 Już się uspokajam i dla ostateczności podaje opis obydwu kont w mBanku: eKONTO: * trzeba mieć ukończone 18 lat; * 0 zł otwarcie i prowadzenie konta; * bezpłatna karta Visa Electron do płatności bezgotówkowych i wypłat z bankomatów; * wszystkie bankomaty zagraniczne bez prowizji â na całym świecie; * ponad 2000 bezpłatnych bankomatów w Polsce sieci Euronet, Cash4You eCard i BZ WBK; * bezpłatne przelewy wewnętrzne; * tylko 0,5 zł za przelewy do innych banków przez Internet; * wpłata gotówki bez prowizji we wpłatomatach mBanku; * do 50 000 zł linii kredytowej z malejącym oprocentowaniem; * eKARTA oraz usługa mTRANSFER do bezpiecznych zakupów w Internecie; * dostęp do rachunku 24h on-line przez Internet i telefon; * wygodne i bezpieczne zatwierdzanie transakcji hasłami smsowymi. izzyKONTO: * wystarczy mieć ukończone 13 lat; * oprocentowanie 0,70% ; * brak opłat za otwarcie i prowadzenie rachunku; * brak opłat za przelewy wewnętrzne; * brak opłat za wydanie i korzystanie z czarnej, kultowej karty Visa Electron do wypłat z bankomatów i płatności bezgotówkowych; * brak wymogu stałych i minimalnych wpłat; * ponad 1 000 bankomatów bez prowizji sieci Euronet i BZ WBK; * dostęp do rachunku 24 h na dobę przez Internet, telefon, WAP, SMS i mSIM; * eKARTĘ oraz usługę mTRANSFER do bezpiecznych zakupów w Internecie. - peppito - 14-02-2008 21:11 Do powyższego posta należałoby teraz tylko jeszcze dodać, że wszystkie przelewy też są teraz bezpłatne. A co do tej opłaty 1,70 za kartę to trakcie zakładanie konta wystarczy dokładnie wszystko czytać i bedzie wiadomo, to jest opłata za ubezpieczenie karty, jak ktoś ie chce to tego po prostu nie wybiera. - tomciozet - 15-02-2008 13:11 peppito napisał(a):Do powyższego posta należałoby teraz tylko jeszcze dodać, że wszystkie przelewy też są teraz bezpłatne.Świetna wiadomość, nie wiedziałem. :-D - Krygierol - 15-02-2008 14:24 3 tygodnie temu mBank zniósł tą opłatę. Teraz również przelew do innego banku jest bezpłatny. Tutaj jest tabela prowizji: http://mbank.pl/przewodnik/tpio/ I piszę tam tak: Dokonanie przelewu na dowolny rachunek bankowy w innym banku - 0 zł |