Tugabux - bardzo polecam!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Tugabux - bardzo polecam!!! (/Temat-Tugabux-bardzo-polecam-20798) |
- Kostek89 - 21-01-2008 10:58 nie mow napewno jak sam sie o tym nie przekonasz, wczoraj wieczorem bylo 160 userow a dzisiaj rano jest juz 910, wiec ludzie sie zapisuja i to w duzych ilosciach, a ze ciebie zbanowali to moze uzywales jakiego autoklikera i dlatego, wedlug mnie piszesz o niej tak zle tylko dlatego ze cie zle potraktowali, a ze teraz w niej jest wszystko inaczej to juz nie wspomnisz... ja w niej bede az zobacze co z wyplata, a na razie w niej zostaje, a jak zostaje to i zachecam do niej innych bo fajnie wyglada, pisze tez ze wyplacili na razie 10$ choc z tym poczekajmy az sie jakas osoba z forum zglosi ze wyplacaja zeby too bylo wiarygodniejsze. - mjs17 - 21-01-2008 11:04 daje twój cytat a ze teraz w niej jest wszystko inaczej to juz nie wspomnisz... -------------------- i odpowiem tak ------------------------------ jak mam powiedzieć ze w tej firmie jest wszystko inaczej jak nawet nie mogę sie zarejestrować w ogóle nie mogę wejść na stronę - Kostek89 - 21-01-2008 11:09 a to nie moj problem, pewnie sam sobie w niej narobiles problemow i cie zbanowali, teraz nie mozesz tego otworzyc i odradzasz strone nawet na nia nie zagladajac.... wszytskim sie normalnie otwiera tylko nie tobie wiec nie odradzej jej innych bo tylko tobie cos nie pasuje i nie dziala... - mjs17 - 21-01-2008 11:11 ja tam z tobą już nie będę na ten temat gadał sam sie przekonasz a tak na marginesie to żadnych AK nie używałem i żadnego punktu regulaminu nie złamałem - Kostek89 - 21-01-2008 11:18 wiesz glownie mi chodzi o to ze krytkujesz ja a nawet nie mozesz sprawdzic jej :/ wiec skad ta krytyka? piszesz o zupelnie innej firmie, niewiem czy ci sie czasem nie pomylil adres strony :/ i nastepnym razem nie odradzaj dopoki sam nie zobaczysz jak dziala... pewnie chcesz zniechecic osoby do mnie a potem sam bedziesz ich bral na siebie :/ Ja firme bardo mocno polecam bo fajnie dziala i moze niech sie ktos inny wypowie na jej temat, ktos kto weszedl na nia i sprawdzi jak dziala... - mjs17 - 21-01-2008 11:23 tak to zobacz teraz ten temat http://www.szuwi.com/Tugabuxcom-t71777.html to tylko tak dla ciebie ja zarejestrowałem się 15 stycznia - Kostek89 - 21-01-2008 11:28 co??!! zobacz na koncowki, u mnie com a u ciebie net, zupelnie inna firma!!! tylko tym swoim pisaniem odtracasz mi poleconych i ludzi ktorzy chcieli by sie zapisac!!! nastepnym razem sprawdz dokladnie a nie byle jak! teraz to tym bardziejw szystkich goraco zachecam, widac ze to wszystko to byly bledne zarzytu wobec tej firmy... a ty juz msj17 sie nie odzywaj, pewnie nawet nie przeprosisz... oby takich jak ty bylo jak najmniej na forum.... edit: sory jednak chodzi o ta sama firme ale co z tego jak tam nic nie pisze ze jest zla, wsyzscy sie normalnie zapisuja jakby wsyzstko bylo ok, wiec przesadzasz i to bardzo, ostatnia osoba z tej strony zapisala sie dzisiaj o 2 w nocy, wszystko dziala w tej firmie i nie zniechecaj juz ludzi do niej!!! - mjs17 - 21-01-2008 11:32 ty debilu wejdź na stronę i zobacz jakie są reflinki mój nawet jest na 2 miejscu - Kostek89 - 21-01-2008 11:34 juz edytowalem poprzedni post, ale i tak mysle ze zniechecasz ludzi zeby wziac ich do siebie, zeby sie pod toba zapisali [...] wycięto część postu ze względu na łamanie regulaminu firma jak najbardziej sprawiedliwa i oczciwa a dotego stawia ciekawe warunki, zapraszam do rejestracji: http://www.tugabux.net/register.php?r=kostek89 - Maciekorzysz - 21-01-2008 17:34 Kostek89 napisał(a):firma jak najbardziej sprawiedliwa i oczciwa a dotego stawia ciekawe warunki, zapraszam do rejestracji: Skad to wiesz O.o |