[Nieaktualne]GamerPro.pl ogłasza nabór do redakcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: [Nieaktualne]GamerPro.pl ogłasza nabór do redakcji (/Temat-Nieaktualne-GamerPro-pl-oglasza-nabor-do-redakcji-20578) |
- garenge - 30-12-2007 22:10 Ja :mrgreen: I jak bym zajrzał do tej lodówki o tej 3 w nocy, jak to jest napisane na stronie, to bym nie wiedział czy nic w niej nie ma czy mi przypadkiem prądu nie odcieli z braku pieniędzy... Żal - Hadrianoo - 30-12-2007 22:11 Nikomu nic nie nakazuje to jest jedynie propozycja :!: - garenge - 30-12-2007 22:13 http://zarabiam.com Zarabianie w Internecie A nie robota za friko w jakimś słabym serwisie... O przepraszam-stronie - Pakula - 30-12-2007 22:13 Ehehheh garenge :-P - garenge - 30-12-2007 22:15 No co?? Rozumiem jak to byłby CDA albo Mój komputer, ale nie jakiś nieznana strona - tomciozet - 30-12-2007 22:15 Urządzacie sobie coraz luźniejszą rozmowę. Jeszcze trochę a zaczniecie pisać o pogodzie. Jak tak dalej pójdzie, to wam temat zamkną. :-| Hadrianoo napisał(a):Nikomu nic nie nakazuje to jest jedynie propozycjaOwszem, ale nie ten dział. Jak przyjdzie odpowiedni mod, to temat przeniesie. - Maciekorzysz - 30-12-2007 22:15 Panowie, Hadrianoo będzie się z was śmiał jak będzie liczył swój hajs, a wy(my) bedzięmy dalej klikać - garenge - 30-12-2007 22:28 Ja nikomu nie zakazuje, a Hadrianoo nikogo nie zmusza [Nieaktualne]GamerPro.pl ogłasza nabór do redakcji - BizNET - 30-12-2007 22:58 Hmmm Proponuję temat zostawić... Oferta jest.. jak ktoś będzie zainteresowany to pisze na PW a gadki szmatki o d**** Marynie proszę zostawić na gg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pozdro :-D - Hadrianoo - 31-12-2007 00:20 garenge napisał(a):http://zarabiam.com Zarabianie w Internecie Poza tym żal to mi [cenzura] ściska jak wchodzę na Twoją stronę. Pierwsze co rzuca się w oczy to oczywiście oprawa graficzna. Od razu widać, że jest to darmowy layout. Nie zmieniłeś w nim nawet loga. Nie potrafisz :?: Następnie mój wzrok spogląda na nagłówek/tytuł strony oczywiście też nie zmieniony (tak dla Twojej wiedzy to nagłówek oprócz tego, że źle wygląda to w żaden sposób nie wskazuje na tematykę strony i nie pomaga w jej pozycjonowaniu). No i nadeszła ta wiekopomna chwila gdy kliknąłem w link "Artykuły" (jedyny dział w którym coś jest, choć nie za dużo). ...no i czytam pierwszy opis jednego z programów. Opis oczywiście nie dłuższy niż 200 znaków. Można się z niego sporo dowiedzieć. Jest on w sumie tylko zrozumiały dla osób, które miały jakąś styczność z takimi "programami", dla nikogo więcej. Wracam do strony głównej tym razem spoglądam w "środek" strony. Co widzę? News na jedna linijkę w dodatku z błędami. ...i to jest k***a ŻAL dopiero PS. Maciek coś tam jeśli uważasz, że jest to tak [cenzura] opłacalne zajęcie to czemu nie zrobisz tak jak ja :?: Uwierz mi, ze jak na razie to wydałem na swój serwis ponad 1000 zł i nic z tego nie mam. Robię to, gdyż kocham gry i moim marzeniem było stworzenie tego typu serwisu. Poza tym na jego "budowę" zmarnowałem mnóstwo czasu, który nigdy mi się nie zwróci. |