[kosz]RefRally[kosz] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: [kosz]RefRally[kosz] (/Temat-kosz-RefRally-kosz-20470) |
- BloodAngels - 16-12-2007 19:10 ze 100 zl np na 50 osob po 2 zl;] albo wydamy na konkurs albo zabawe znajdzie sie;] - tomciozet - 16-12-2007 19:37 Myślę, że w takiej sytuacji można ustalić limit userów, np. 30 pierwszych chętnych. I w tym momenie tylko oni zgarniają zebraną wspólnie kasę. - BizNET - 16-12-2007 20:34 tomciozet: Wątpię żeby się to sprawdziło bo ci którzy nie będą jedną z 30 osób poprostu się nie zarejestrują ponieważ nie będzie im się chciało za darmo fatygować... Może zróbmy tak: Zrobimy sobie np: "wirtualny bank forum" gdzie dodawać będziemy wszystkie zdobyte pieniądze do tego banku... A później np: wypłacamy 20% i organizujemy jakąś fajną zabawę za kasę dla tych osób które brały udział w całym przedsięwzięciu. Mogę zatrudnić programistę (na swój koszt) żeby zaprogramował nam jakieś loterie, gry itd w których kasa będzie dzielić się na te osoby... Co wy na to? - Hadrianoo - 16-12-2007 20:51 Moim zdaniem jest to dobry pomysł. - BizNET - 16-12-2007 20:55 Są różne konkursy z nagrodami to możemy zrobić tak że gdy mamy nagrodę np: telewizor to będziemy licytować.. Kto da największą cenę wygrywa i wpłaca pieniądze do naszego banku po czym "telewizor" idzie do jego domu :-P - Hadrianoo - 16-12-2007 20:59 A nie lepiej było by zrobić w takim przypadku losowanie? - BizNET - 16-12-2007 21:04 hmmm losowanie?... później ktoś powie że dostał po znajomości od tego kto losował... A taka licytacja będzie chyba dobra bo każdy da tyle ile może dać. Te ceny napewno będą sporo mniejsze od rynkowych a w dodatku zasili konto pozostałych uczestników... Ale decyzja należy również do Was.. :-D - Hadrianoo - 16-12-2007 21:07 W sumie to masz rację ;-) - BloodAngels - 16-12-2007 21:23 Nie moim zdaniem aukcja odpada........ Lepiej te pieniadze przeznaczyc na: - Konkursy - Zabawy - HYIP -Autosurfy - tomciozet - 16-12-2007 21:50 BloodAngels napisał(a):Lepiej te pieniadze przeznaczyc na:Właśnie, jestem za. :mrgreen: Stąd też moja ankieta na temat waszych chęci inwestowania w autosurfy. :mrgreen: Ale z licytacją też dobry pomysł. Chociaż lepiej pieniądze pomnażać, niż inwestować w gadżety. ;-) |