Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[kosz]RefRally[kosz] - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271)
+---- Wątek: [kosz]RefRally[kosz] (/Temat-kosz-RefRally-kosz-20470)

Strony: 1 2 3 4

- BloodAngels - 16-12-2007 19:10

ze 100 zl np na 50 osob po 2 zl;]

albo wydamy na konkurs albo zabawe znajdzie sie;]

- tomciozet - 16-12-2007 19:37

Myślę, że w takiej sytuacji można ustalić limit userów, np. 30 pierwszych
chętnych. I w tym momenie tylko oni zgarniają zebraną wspólnie kasę.

- BizNET - 16-12-2007 20:34

tomciozet:

Wątpię żeby się to sprawdziło bo ci którzy nie będą jedną z 30 osób poprostu się nie zarejestrują ponieważ nie będzie im się chciało za darmo fatygować...

Może zróbmy tak:
Zrobimy sobie np: "wirtualny bank forum" gdzie dodawać będziemy wszystkie zdobyte pieniądze do tego banku... A później np: wypłacamy 20% i organizujemy jakąś fajną zabawę za kasę dla tych osób które brały udział w całym przedsięwzięciu.

Mogę zatrudnić programistę (na swój koszt) żeby zaprogramował nam jakieś loterie, gry itd w których kasa będzie dzielić się na te osoby... Co wy na to?

- Hadrianoo - 16-12-2007 20:51

Moim zdaniem jest to dobry pomysł.

- BizNET - 16-12-2007 20:55

Są różne konkursy z nagrodami to możemy zrobić tak że gdy mamy nagrodę np: telewizor to będziemy licytować.. Kto da największą cenę wygrywa i wpłaca pieniądze do naszego banku po czym "telewizor" idzie do jego domu :-P

- Hadrianoo - 16-12-2007 20:59

A nie lepiej było by zrobić w takim przypadku losowanie?

- BizNET - 16-12-2007 21:04

hmmm losowanie?... później ktoś powie że dostał po znajomości od tego kto losował...

A taka licytacja będzie chyba dobra bo każdy da tyle ile może dać. Te ceny napewno będą sporo mniejsze od rynkowych a w dodatku zasili konto pozostałych uczestników...

Ale decyzja należy również do Was.. :-D

- Hadrianoo - 16-12-2007 21:07

W sumie to masz rację ;-)

- BloodAngels - 16-12-2007 21:23

Nie moim zdaniem aukcja odpada........
Lepiej te pieniadze przeznaczyc na:
- Konkursy
- Zabawy
- HYIP
-Autosurfy

- tomciozet - 16-12-2007 21:50

BloodAngels napisał(a):Lepiej te pieniadze przeznaczyc na:
- Konkursy
- Zabawy
- HYIP
- Autosurfy
Właśnie, jestem za. :mrgreen: Stąd też moja ankieta na
temat waszych chęci inwestowania w autosurfy. :mrgreen:

Ale z licytacją też dobry pomysł. Chociaż lepiej pieniądze pomnażać, niż inwestować w gadżety. ;-)