[Zamknięty]Najlepsze według was strony do zarabiania... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Zamknięty]Najlepsze według was strony do zarabiania... (/Temat-Zamkniety-Najlepsze-wedlug-was-strony-do-zarabiania-20417) |
- tomciozet - 25-12-2007 20:13 Moje GG można dawać tylko zaufanym ludziom. :-P Zresztą, co za problem znaleźć w profilu. :-P - Rozzi - 25-12-2007 20:22 Cytat:najlepiej weź gg tomciozeta, bo sam nie podam, moze sobie nie życzy :-) Cytat:Moje GG można dawać tylko zaufanym ludziom. :-P Zresztą, co za problem znaleźć w profilu. :-P Czy to są odpowiedzi trafne? na temat? i przystające na odpowiedź moda? Kolega nie pytał o Twoje gg tylko o hypy!!! tomciozet nie czytałeś posta Misiaq21 ? Może ci umknął? Hmmm może powinieneś dostać ostrzeżenie za nie czytanie postów? ŻAL, TRAGEDIA, BIADA, ŻENADA - myślę że te cztery słowa dobrze oddają moje wrażenia po przeczytaniu odpowiedzi Tomciozeta - tomciozet - 25-12-2007 20:27 Odpowiadałem na post Maciekorzysz! Czytaj, czytaj... :-x - Rozzi - 25-12-2007 20:33 I widzisz... przeczytaj teraz wszystko od początku i dojdziesz do wniosku że ten temat to SPAM który trzeba wyrzucić... Kolega misiaq21 nie dowiedział się nic! przez takich jak ty! Jeszcze dostałem warna za moje szczere i prawdziwe słowa które opisują daną sytuację... bez wulgaryzmów, bez obrazy, Sorka ale nie będzie tak dalej... Zgłaszam to do admina.. może on jest bardziej wyrozumiały... Pozdrawiam - tomciozet - 25-12-2007 20:35 Rozzi napisał(a):Kolega misiaq21 nie dowiedział się nic! przez takich jak ty!Nie dowiedział się, bo nie zgłosił się na GG... Żal mi Ciebie. Kolejna Katarina!! - Rozzi - 25-12-2007 20:44 Od czego jest forum? chyba od tego że jeśli znasz sie na tym to możesz pomóc... a nie gg... - tomciozet - 25-12-2007 20:48 Ale nie w tym temacie! Więc stąd wniosek, że spamujesz. Ja, żeby tego uniknąć proszę o kontakt na GG. - Rozzi - 25-12-2007 20:53 Mogłeś dać linka do odpowiedniego tematu z danym (polecanym przez Ciebie) hypie bo ja też chciałbym z tego skorzystać ale rzekomo gg nie mam!!! :evil: - tomciozet - 25-12-2007 20:57 Mogłem, ale nie musiałem. A gg, to faktycznie tylko RZEKOMO nie masz. Poza tym... Ty chciałbyś z tego skorzystać!? Ha! To nie forum o bajkach! - Maciekorzysz - 25-12-2007 20:59 GG JEST DO UŁATWIENIA KONTAKTU poprostu dostałbyś więcej informacji na ten temat, ale nie, dalej udawaj żeś taki mądry :mrgreen: |