69mails.de ciekawy niem. serwis na wzór mailverdinena - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 69mails.de ciekawy niem. serwis na wzór mailverdinena (/Temat-69mails-de-ciekawy-niem-serwis-na-wzor-mailverdinena-20413) Strony: 1 2 |
- tomciozet - 07-01-2008 15:15 ton napisał(a):Można z tej firmy wypłacic na PayPal czy tylko Moneybookers?? Tu masz odpowiedź: zbigi20 napisał(a):Wypłata na paypal od 3 euro to niewielki próg.:-> - zbigi20 - 07-01-2008 17:08 Można wypłacić i na PP I na MB, KLIKóW SPORO pierwszą wypłatę już dostałem. Jeżeli ktoś ma cierpliwość i narzeka na brak banerów, to serwis dla niego a co ważne wypłacalny. Samemu można dziennie wyklikać do 20 centów, na stronie w dziale mail bestatigen co jakiś czas są maile do wyklikania od 1-60 punktów każdy warto pamiętać. - kamilos20 - 07-01-2008 17:26 zaczelem klikac na tej stronie szczerze mówiac monotonnie to idzie - zbigi20 - 07-01-2008 19:37 To fakt dużo potrzeba cierpliwości to nie mailverdinen 10 punk. =1cent , tutaj 100=1cent ale banerów za to dużo i to dobrze i źle bo można mieć nieraz dosyć ale idzie się do systematyczności się przyzwyczaić, jest jakiś baner lub dwa że mi zawiesza przeglądarkę a nawet wyłącza dobrze o tym wiedzieć. Ten baner gdyby ktos byl ciekawy to ks+immobilien... tak nazwa mozna nie klikac szkoda tylko ze nie jestes moim poleconym. Patrzylem czy mam ciebie ale nie. - kamilos20 - 07-01-2008 21:38 w tej firmie zapisalem sie z ciekawosci bo klikalem na jakiejs stronie i zobaczylem ze male minimum to sie zapisalem. Troche poklikam na niej i zobacze jak to sie bedzie kulac 69mails.de ciekawy niem. serwis na wzór mailverdinena - Killer - 28-02-2012 07:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |