Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Grosiak.com.pl!!! Musisz tu być!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Grosiak.com.pl!!! Musisz tu być!! (/Temat-Grosiak-com-pl-Musisz-tu-byc-20302)

Strony: 1 2

- tomciozet - 04-11-2007 14:29

Hm, podpadające i... mało płatne...

- sarna - 04-11-2007 14:30

Cytat:3. Wyplata srodkow
- Pieniadze moga byc wyplacone na konto E-gold, PayPal, MoneyBookers, Inteligo, mBank (bez dodatkowych kosztów).
- Uzytkownik moze zazadac wyplaty po 30 dniach od rejestracji lub po 30 dniach od zazadania ostatniej wyplaty.
(jedna wyplata co 30 dni liczac od daty rejestracji)
Jesli Zwykly Uzytkownik zazada wyplaty przed uplywem tego terminu wyplata zostanie potraktowana jako darowizna dla Grosiak.com.pl
Premiowany Uzytkownik moze wyplacac zarobione pieniadze bez ograniczen stosując się do instrukcji w załączniku nr.1.
- Uzytkownik moze skorzystac z pakietow reklamowych po osiagnieciu okreslonych zarobkow. Dostepne pakiety sa wyswietlone po zalogowaniu w dziale Wyplata.
- Czas oczekiwania na wyplate nie powinien byc dluzszy niz 30 dni. Wszystko zalezy od poprawnosci Twoich danych.

HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!! Klękajcie narody!! :lol: :mrgreen:

- BizNET - 04-11-2007 15:48

Cytat:Jesli Zwykly Uzytkownik zazada wyplaty przed uplywem tego terminu wyplata zostanie potraktowana jako darowizna dla Grosiak.com.pl

To mi się najlepiej podoba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

- sarna - 04-11-2007 16:33

Ale pampers poleca ten serwis więc myślę, że wypłacają... :-P
Nie mam nic do stracenia...

- tomciozet - 04-11-2007 19:11

sarna napisał(a):Nie mam nic do stracenia...

Nic, z wyjątkiem cennego czasu...

- BloodAngels - 04-11-2007 20:00

dokladnie 8-)

Grosiak.com.pl!!! Musisz tu być!! - Killer - 28-02-2012 07:55

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.