Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
TauschHits.de bardzo ciekawy niemiecki program - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: TauschHits.de bardzo ciekawy niemiecki program (/Temat-TauschHits-de-bardzo-ciekawy-niemiecki-program-20295)

Strony: 1 2

- Maciekorzysz - 08-03-2008 14:07

ja staram sie leniwie wyklikac te 1c z bannerow i wysurfowac 4c i mam gdzies 5c w malo czasu.. ale jak juz sie spreze to nawet co godzine bannerki klikne to z 20c dojdzie

- zbigi20 - 08-03-2008 14:13

Najwięcej można zarobić na autosurfie ja mam cały czas otwartą zakładkę i co 30 sek. odświeżam stronę.
Jedno odświeżenie 2 punkty. Potem kończy się odczekuje półgodziny i znowu praca żadna a punkty lecą. Co prawda nie zawsze pamiętam o odświeżaniu jak robię coś innego.

- Maciekorzysz - 08-03-2008 15:06

no wlasnie, po okolo 100 wyswietleniach konczy sie mozliwosc surfowania, ale jest szybko reload.

- zbigi20 - 12-04-2008 07:42

wpłynęła kolejna 5 wypłata 6,15 euro.
Czekałem 45 dni ważne że serwis sumiennie płaci.
ciekawe jest to że jak nawet wypłata się przeciągnie i zachaczy o następną to wypłacają dwie naraz tak już miałem.

miesięczny zarobek bez poleconych to 5,5-7 euro
Warunek: autosurf u mnie jest włączony cały czas ja poprostu zakładki nie zamykam tylko odświerzam, to tyle

- eXv - 12-04-2008 08:38

View-bar - odswierzam strone i nie dostaję 2 punktów bo tak bym sobie puścił taskera i by było kasy.
Dobra działa już.
22 centy już zarobiłem.

- piechu - 12-04-2008 15:33

ACHTUNG!!
Sie haben sich bei Ihren letzten Besuch nicht Ausgelogt

w statistiken mam taki komunikat na czerwono co on oznacza??

- zbigi20 - 12-04-2008 17:46

Też tak nie raz mam i ma to związek ze złym wylogowanie. Np zamiast się wylogować to po prostu zamykasz zakładkę tak jak ja, właśnie próbowałem jak się poprawnie wyloguję przez przycisk logout i ponownie zaloguję to takiego napisu nie ma pozdrawiam,

- piechu - 13-04-2008 13:56

aha dzieki :-)

TauschHits.de bardzo ciekawy niemiecki program - Killer - 28-02-2012 07:55

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.