Konferencja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Konferencja (/Temat-Konferencja-20187) Strony: 1 2 |
- BizNET - 04-10-2007 17:56 Test - tomciozet - 04-10-2007 18:30 Banerek testowy chyba nie działa. U mnie się ta stronka nie otwiera... :-| - Pakula - 09-10-2007 21:04 Kurcze sorry ze sie nie udzielam na forum. Spowodowane jest to tym ze mam sporo spraw do załatwienia wiem ze mam zaległości na forum ale juz nie długo załatwie wszystkie moje sprawy i będe aktywnym moderatoro-forumowiczem :mrgreen: A wracając do tematu to na GG można zrobić konferencje trzymając lewy klawisz CTRL i wybierając osoby które chce sie zaprosić do konferencji potem wciśnij Enter i wsio :-P - tomciozet - 09-10-2007 21:51 He, dzięki za info. Coś mnie tak zastanawiało, czemu Cię tu ostatnio brakuje. ;-) :-P Konferencja - Kilol - 11-03-2011 01:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |