Wstep - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Wstep (/Temat-Wstep-20161) |
- BizNET - 26-12-2007 22:29 Karta jest po to abyś mógł płacić nią np: w sklepach za zakupy itd lub dzięki karcie można także wypłacać pieniążki w różnych bankomatach Co do paypal nie trzeba mieć karty... ;-) - tomciozet - 26-12-2007 22:52 lamix napisał(a):do czeog jest potrzebna karta kredytowa lub debetowa ? czy mozna mieec konto wa PAYpal bez tego? a jezeli trzeba to do czego jest ona potrzebna i czy cos sie za nia placi? Konto PP możesz mieć bez tej karty. Nie potrzebujesz jej, żeby z konta korzystać, ale wówczas jest jeden mały mankament... Jeśli takiej karty nie masz, to możesz przesyłać tylko te pieniądze, które w chwili obecnej masz na koncie PP. O co chodzi? Hm, już wyjaśniam. Ja mam kartę płatniczą VISA Classic, podkreślam, Classic. Electron, ani żadna inna nie wchodzą w rachubę. Dzięki niej mogę płacić komuś kasę na PP z konta w "normalnym" banku, w moim przypadku chodzi akurat o WBK, ale to nie jest istotne. Za taką kartę płacisz 40zł (przynajmniej w WBK) na rok (płatne z góry). Posiadam również kartę walutową (âŹ) Mastercard. Za pierwszy rok jej użytkowania nie płacisz nic, potem co rok 10 euro. Więc jeśli nie mam kasy bezpośrednio na PP, to pobiera mi ją z karty VISA lub Mastercard. 8-) *Ceny podaję na podstawie cennika banku BZ WBK. - mariusz27 - 08-01-2008 23:01 a ktore firmy nie sa wyplacalne moze warto by zrobic tki temat w ktory zapisywalo by sie e fimy ktore nie placa - tomciozet - 08-01-2008 23:12 mariusz27 napisał(a):a ktore firmy nie sa wyplacalne moze warto by zrobic tki temat w ktory zapisywalo by sie e fimy ktore nie placaTaki temat już istnieje. Czytaj w "oszustach"!! - garenge - 09-01-2008 16:42 A jak nie mam karty, to czy moge se na paypal przesłać z jakiejś innej firmy kase?? - tomciozet - 09-01-2008 16:49 Możesz, możesz... :-D - garenge - 09-01-2008 17:12 zaraz po rejestracji dostałem od nich jakiegos maila z kodem i czymś tam że musze wpisac nr konta...blabla bla I nie wiem czy jak nie wpisze tego to czy bede miał kase - tomciozet - 09-01-2008 17:37 Ten kod jest potrzebny chyba tylko do karty. Nie jestem pewien, czy wiem, o co Ci chodzi? - garenge - 09-01-2008 18:09 Potwierdź adres e-mail .... Aby uaktywnić adres email nalezy kliknąć w link..... - tomciozet - 09-01-2008 18:35 garenge napisał(a):Aby uaktywnić adres email nalezy kliknąć w link.....Wpisujesz swój adres, na który zarejestrowałeś się na PP. |