Ile zarabiacie miesięcznie we wszystkich get-paidach? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ile zarabiacie miesięcznie we wszystkich get-paidach? (/Temat-Ile-zarabiacie-miesiecznie-we-wszystkich-get-paidach-20132) |
- tomciozet - 25-12-2007 15:37 Ja w $ zarabiam tylko w bux.to. Tam idzie mi dość kiepsko ze względu na brak poleconych. W złotówkach zarabiam tylko w... złotówce. :mrgreen: Reszta "idzie" w euro. Obecnie ok. 400 / m-c i ciągle rośnie. Aż dziwne, że "nikt" nie chce skorzystać... :roll: - BloodAngels - 25-12-2007 16:06 U mnie przygoda sie zaczela......... Sierpien biezacego roku wowczas do pazdziernika bylem w polskich firmach Jak" Zielony Mail" i inne beznadziejne... Zarobilem moze z pare groszy (okolo 10 zl) i juz chcialem to wszystko zostawic ...... Ale pozniej poznalem lose, buxy , firmy niemieckie i zarabiam.... Na dzien dzisiejszy zarabiam z 100 zl miesiecznie (glownie w EURO i Lose) Ale robie strone na ktorej bede (mysle przypuszczalnie) dodatkowo 100Euro - tomciozet - 25-12-2007 16:15 BloodAngels napisał(a):firmy niemieckieWidzę, że oprócz Zbychu20 (i mnie), są jeszcze osoby interesujące się niemieckimi firmami. Gdy zaczynałem swą przygodę z forami w lipcu 2007, userzy raczej nieprzychylnie podchodzili do firm niemieckich. Ale widzę, że Świat się zmienia (na lepsze). :-P Ja oprócz złotówki i bux.to "siedzę" tylko w firmach niemieckojęzycznych. - BloodAngels - 25-12-2007 16:30 Ja wczesniej juz siedzialem w nich nie przez swieta ......juz w listopadzie zaczalem - tomciozet - 25-12-2007 16:33 Napisałem Świat, a nie Świąt. :-P A to różnica... :-P - Maciekorzysz - 25-12-2007 16:52 ja to siedze w tym miesiac i wyciagnelem 10zł xD ale w nastepnym miesiacu powinno byc z 100 bo wypłatki z buxów i firm"niemieckich " - garenge - 25-12-2007 17:52 A ja siedze już ładne 4 miechy i nic :-x - tomciozet - 25-12-2007 17:54 garenge napisał(a):A ja siedze już ładne 4 miechy i nicKwestia doświadczenia. Tu się nauczysz zarabiać. :-> ;-) - garenge - 25-12-2007 18:04 Chodzi o to że zwykle trafiałem na jakieś lipne firmy i padałem ich ofiarą... teraz jestem w adbuxie,titanclicksie itp i wypłata szybko będzie :mrgreen: - Maciekorzysz - 25-12-2007 18:51 tomciozet napisał(a):no wlasnie od tego forum zaczela sie moja przygoda, i nabralem doswiadczenia, wiec nie musialem klikać 4 miechy tylko 1 xDgarenge napisał(a):A ja siedze już ładne 4 miechy i nicKwestia doświadczenia. Tu się nauczysz zarabiać. :-> ;-) |