15cent-mails.de - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 15cent-mails.de (/Temat-15cent-mails-de-20086) Strony: 1 2 |
- BloodAngels - 01-10-2007 17:13 mi rowniez - tomciozet - 01-10-2007 17:52 Zgodnie z planem adminka już wróciła z urlopu. Teraz problem w tym, że stronka w ogóle nie działa... :-x - Pakula - 19-10-2007 16:21 Pewnie znow Spam !!! :-x tomciozet a tak wszystkich przekonywałeś że firma wypłaci i masz dobry kontakt z Adminem owej firmy a teraz nic nie działa :-| Zawiodłem się troche :-P Teraz nie będe zapisywał się do firm u których nie zobacze dowodów wypłat bo to nie ma sensu strata czasu bo na słowo poleconego nie ma co liczyć Poprostu takie są fakty !!! - tomciozet - 19-10-2007 17:08 Pakula napisał(a):masz dobry kontakt z Adminem To prawda, z małą różnicą, bo to była adminka. Pakula napisał(a):przekonywałeś że firma wypłaci Wyrażałem takie przekonanie, ale nie gwarantowałem! Pakula napisał(a):na słowo poleconego nie ma co liczyćDzięki wielkie! :evil: - Pakula - 19-10-2007 22:02 Juz któryś raz dałem się nabrać lecz teraz juz takiego błędu nie popełnie jak juz wyżej wspominałem będe sie zapisywał do takich firm które na 100 % płacą myśle że na naszym forum będzie można takie firmy znaleźć ;-) Bo oferowanie nowych firm typu np. bux lub innych to nie ma sensu się zapisywać poprostu strata czasu :-? No niestety tomciozet sam sie przekonales ze nie można takim firmom ufać jesli nie masz dowodu !!! Zapisałem się do paru a nawet do parunastu firm w których nie dostalem wypłaty i teraz ponosze przez to spore konsekwencie tzn. mam zaśmieconą skrzynkę pocztową. Z niektórych firm się wypisałem i jeszcze do tej pory dostaje emaile od firm w których juz nie jestem, napisałem już do Adminów żeby nie przysyłali mi na poczte wiadomości i nic nie pomogło !!! Dlatego mam nadzieje że bez dowodów wypłat nie warto się zapisywać !!! Sporo jest polecających i namawiających aby się zapisywac pod nich lecz rządajcie dowodów bez dowodów odradzam się zapisywać ! To by było na tyle - pamiętajcie nie dajcie się nabrać jeśli ktoś Was namówi abyście się zapisali pod niego to zadajcie pytanie czy ma dowód wypłaty jeśli nie to odmówcie. - tomciozet - 19-10-2007 23:21 1) Nieźle się rozpisałeś 2) Ktoś, kto Cię namawia, nie chce Cię w nic wrobić, 3) Owszem nie wszystkie firmy płacą, a niektóre wypłacają tylko na początku, 4) Dowód / brak dowodu nie świadczy o wiarygodności polecającego 5) Nadal masz tę firmę w swoim podpisie pod postem. - audia4 - 24-01-2008 15:25 kosz, firma padła 15cent-mails.de - Killer - 28-02-2012 07:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |