[Rozwiązane]pytanie lockerz.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]pytanie lockerz.com (/Temat-Rozwiazane-pytanie-lockerz-com-19791) Strony: 1 2 |
RE: pytanie lockerz.com - Magnus - 22-01-2011 12:08 Po pierwsze 20% warna .Polecam LRC PRO. RE: pytanie lockerz.com - Maj00r - 22-01-2011 12:53 Nierozumiem po co warn no ale cóż jestem zielony a ludzie zamiast pomagać dają warny czaje. Dobra LRC PRO może powiesz mi czy jest niewykrywany i doc zego to bo napisałem 2 kategori do restocku lub lictytacji głownie chodzi mi o restock. A więc poproszę o odpowiedź jakiegoś ogarniętego forumowiczza żeby dokładnie napisał mi jaki program jak go uzywac czy wykrywalny czy nie skad pobrac jak go skonfigurowac RE: pytanie lockerz.com - Tech - 22-01-2011 14:26 Warna masz dlatego, że po pierwsze nie pisze się tutaj postów pod postem (opcja edytuj) a po drugie nie podbija się tematów co 1h - nie każdy przegląda forum 24/7, więc nieraz trzeba troszkę poczekać zanim ktoś odpowie. (21-01-2011 21:48)Maj00r napisał(a): a słuchajcie czytałem troche i czy są jakieś boty uzupełnienia niewykrywalne? do restocków np tasker pamiętam korzystałem z niego Najlepszymi programami ogólnodostępnymi są LRC PRO i Extreme Reedemer PRO, ale trzeba za nie zapłacić. ER ma też wersję z samym autofillem za free. Z innych to tak jak mówisz tasker, poszukaj sobie go na forum. Co do wykrywalności tych programów to raczej są bezpieczne, ale nigdy nie wiadomo co Lockerz wymyśli w przyszłości... PS. Przecinki i kropki zostały w jakimś celu wymyślone, więc warto ich czasem użyć RE: pytanie lockerz.com - Magnus - 22-01-2011 14:30 Dałem warna byś nie pisał post pod postem tylko używał opcji edytuj..LRC PRO : http://enesce.com/lrc [Rozwiązane]pytanie lockerz.com - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |