[Rozwiązane]Pytanko co do uzupełnień - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Pytanko co do uzupełnień (/Temat-Rozwiazane-Pytanko-co-do-uzupelnien-19427) Strony: 1 2 |
RE: Pytanko co do uzupełnień - SworSky1995 - 16-01-2011 13:33 Jeszcze jedna sprawa ;D Zauważyłem, że ceny w BID się nie aktualizują. Trzeba odświeżyć stronę. Dla przykładu najwyższa oferta to 1000 ja licytuję na 1005 ale nie jestem najlepszy, bo ktoś mnie przebił już zanim zalicytowałem. Czyli aukcje wygrywa osoba, która podbije cenę jako ostatnia i równocześnie ostatnia odświeży stronkę, żeby podbić na maxa? Bo jeśli bez odświeżania poczekam do prawie samego końca i zalicytuję, to nawet jeśli moja oferta będzie najpóźniejsza to nie wygram, bo ktoś już wcześniej zalicytował tyle co ja i nie dałem więcej od niego, bo stronka się nie odświeżyła? RE: Pytanko co do uzupełnień - rafalek9 - 16-01-2011 13:42 no tak do dupy zrobili ;/ RE: Pytanko co do uzupełnień - SworSky1995 - 16-01-2011 14:18 Czyli dobrze to zrozumiałem. Dzięki za odpowiedź. [Rozwiązane]Pytanko co do uzupełnień - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |