Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]LRC - wolno czy szybko? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]LRC - wolno czy szybko? (/Temat-Rozwiazane-LRC-wolno-czy-szybko-19243)

Strony: 1 2

RE: LRC - wolno czy szybko? - Nayare - 10-01-2011 16:35

(09-01-2011 23:49)Dominator napisał(a):  motorniczy... Fart cię opuscił heh
Pitfromhell - lrc jest najlepsze na swiecie i wątpie zeby ktos napisał lepsze
Po tym i poprzednich tematach widac, ze Extreme Redeemer znacznie zostawil daleko w tyle lrc, przegladarka faba gotowa i papa EnEscE.
Oczywiscie jak zwykle na ER wszystko pieknie dzialalo, czekalem tak for fun, bo neta poki co na krotki okres czasu mam z iPlusa i pingi straszne do ptzplace mam, wiec nic nie bralemWink

RE: LRC - wolno czy szybko? - Dominator - 10-01-2011 16:37

(10-01-2011 16:35)Nayare napisał(a):  
(09-01-2011 23:49)Dominator napisał(a):  motorniczy... Fart cię opuscił heh
Pitfromhell - lrc jest najlepsze na swiecie i wątpie zeby ktos napisał lepsze
Po tym i poprzednich tematach widac, ze Extreme Redeemer znacznie zostawil daleko w tyle lrc, przegladarka faba gotowa i papa EnEscE.
Oczywiscie jak zwykle na ER wszystko pieknie dzialalo, czekalem tak for fun, bo neta poki co na krotki okres czasu mam z iPlusa i pingi straszne do ptzplace mam, wiec nic nie bralemWink

Jeśli mi LRC nawali na kolejnych restockach to kupię ER

RE: LRC - wolno czy szybko? - diabloo07 - 10-01-2011 17:05

hehehe, LRC jest bezkonkurencyjne Wink Jak ktos nie umie sie obslugiwac, to ma bledy, lagi itp. Ja od poczatku uzywania go, ani razu nie mialem zadnego faila (oprocz restocku, na ktorym 1 raz byl flash).

RE: LRC - wolno czy szybko? - NaoS - 10-01-2011 17:44

Na początku źle załadowało captche do logowania, musiałem odświeżyć, przez co straciłem cenne sekundy.
Potem dość długo wczytywały się kategorie, nie czekałem na załadowanie obrazka, tylko już klikłem.
Podziałało, jestem w 25$, tylko WSZYSTKO JEST CZARNE !!!
Po 10 sekundach dopiero się załadowało razem z danymi.
Na szczęście math i captcha były łatwe, więc PayPala zgarnąłem Smile

Ale działanie programu oceniam na 4/10

RE: LRC - wolno czy szybko? - Nayare - 10-01-2011 18:03

(10-01-2011 17:05)diabloo07 napisał(a):  hehehe, LRC jest bezkonkurencyjne Wink Jak ktos nie umie sie obslugiwac, to ma bledy, lagi itp. Ja od poczatku uzywania go, ani razu nie mialem zadnego faila (oprocz restocku, na ktorym 1 raz byl flash).
No widzisz, a mi na nim poprawnie dzialalSmile Tutaj przyznam Ci racje, ze badz co badz trzeba umiec sie programem poslugiwac.

[Rozwiązane]LRC - wolno czy szybko? - Marello - 19-03-2011 11:30

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.