![]() |
Paid2YouTube.com ? Zarabianie przez YouTube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Paid2YouTube.com ? Zarabianie przez YouTube (/Temat-Paid2YouTube-com-Zarabianie-przez-YouTube-1907) |
RE: Paid2YouTube.com ? Zarabianie przez YouTube - djmichu - 10-03-2010 21:52 jeden jest mój a drugi jest mojego kolegi i czy to coś zmieni wypłata tak jak każda inna RE: Paid2YouTube.com ? Zarabianie przez YouTube - madison - 10-03-2010 21:57 najpierw piszesz ze foto przed i po formacie a teraz nagle ze jedno Twoje a drugie Twojego kolegi... szybko zmieniasz zdanie i to w przeciagu liku minut. ciekawe co jeszcze ciekawego wymyslisz RE: Paid2YouTube.com ? Zarabianie przez YouTube - djmichu - 10-03-2010 22:09 specjalnie dla takich jak tych umieściłem dzisiejszy dowód wypłaty http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=2399&page=2 jak chcesz wyśle ci na zippyshare to będzie lepiej widoczne RE: Paid2YouTube.com ? Zarabianie przez YouTube - madison - 10-03-2010 22:11 i widze ze na tym scr masz inne konto na paypalu ;D ( nie zakryles calego dokladnie - na innym scr masz inny log) zreszta, nie mam zamiaru sie tu w nieskonczonosc sprzeczac. powiedzialem co mysle i zdania nie zmienie. koniec, kropka, amen. RE: Paid2YouTube.com ? Zarabianie przez YouTube - djmichu - 13-03-2010 20:56 zapraszam do rejestracji RE: Paid2YouTube.com ? Zarabianie przez YouTube - danio426pl - 27-04-2010 18:26 hehee RE: Paid2YouTube.com ? Zarabianie przez YouTube - sznikers99 - 27-04-2010 18:50 to jest fake czekalem ponad 2 miechy na filmy i inne gowna i nic dalej nie dziala wiec dalem sobie spokoj oprocz gagabux i neobux nic lepszego nie znajdziecie............zreszta czemu ma taki sam wyglad jak bux.to? Zarabianie za oglądanie filmów YouTube! - dekiel12 - 23-12-2010 18:05 [center]Witam, ![]() Dziś zaprezentuje wam jak zarabiać z YouTube! Paid2youtube.com jest bardzo ciekawym buxem, na którym zarabiamy: - rejestracja na stronie (0.05$) - oglądając wybrane filmy z Youtube (0.01$), - komentując pozytywnie filmy z Youtube (0.10$), - subskrybując filmy z Youtube (0.35$), - oceniając filmy z Youtube (0.01$), - oglądając pozostałe filmy z Youtube (0.001$). (350 dziennie)* Strona buxa oparta jest na skrypcie znanym nam z bux.to. Nie można wykupić konta premium, za to jest możliwość wynajęcia poleconych. Ogólnie strona jest przejrzysta i wszystko dokładnie na niej widać. Minimum do wypłaty 10$, które zbiera się dość szybko z racji, iż reklam dziennie może być od 365 do 380, czasem zdarza się szansa na subskrypcje i komentarze (ok. 10 dziennie, lecz szybko pojawiają się i znikają), więc jest na czym zarobić. Wypłaty wysyłane są na konta PayPal w ciągu 30 dni, jednak na ogół nie trwa to dłużej niż 5 dni (a nawet 12 godzin!). Dowody wypłat znajdują się na forum tej strony. Na początek otrzymujemy 0,05$, nie opłaca się wypłacać na Alertpay, gdyż minimum jest większe. Restart klików co 24 godziny . Warto zaglądać na stronę parę razy dziennie gdyż mogą pojawiać się możliwości komentowania i subskrypcji, które mają na ogół krótki termin (ok. 500 klików), oraz nowe filmy do wyklinania . *Dostępny jest bot który sam klika, do pobrania: 1] Każdy kto zarejestruje się z mojego linku dostanie bota dzięki któremu nie trzeba samemu włączać filmów (w 30min â 1h mamy dziennie od 1 do 2$) Aby go dostać należy napisać mi wiadomość na emaila [email protected] i podać swój Nick z Paid2YouTube. Podobne: ![]() [/center] RE: Zarabianie za oglądanie filmów YouTube! - lord101 - 09-10-2011 13:12 A czy to przypadkiem nie scam? Jak masz dowód wypłaty to wyślij mi na prv RE: Zarabianie za oglądanie filmów YouTube! - nadiya225 - 10-10-2011 08:43 A o tym jeszcze nie słyszałam... Wypróbuje, dzięki. |