Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
"SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." (/Temat-SHOP-UW-redemption-sometime-this-week-Stay-tuned-for-more-19013)

Strony: 1 2 3 4

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - cinexik - 04-01-2011 20:29

(04-01-2011 20:04)wesolutki napisał(a):  "Top 10 botter accounts closed" hahaha;p A 10k innych czeka na restockBig Grin

hahahaa xd
swieta racja Wink

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - pitfromhell - 04-01-2011 20:48

Ciekawe czy Ci którzy kupili Decale też sąBig Grin

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - znikajacypunkt - 05-01-2011 02:57

Lockerz poinformowało, że udział w restocku wezmą osoby które wykupiły decala między 3 grudnia a 8 stycznia. Mam wykupiony, ale nie wiem kiedy go kupiłem! Jak mogę sprawdzić datę kupna decala?

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - Coristo - 05-01-2011 07:02

Na pp sprawdz kiedy kase wysłałeś Smile

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - MotorniczyTramwaju - 05-01-2011 07:31

Niestety ale nie licza sie osoby ktore zakupily decala Smile Tylko zakupy w SHOP i Ultimate Wallpaper.

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - Satan - 05-01-2011 07:59

Kur... Na kontach na których brałem w Szopie mam po 0 ptz :/ Trzeba dziś parę kafli nabić ;P

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - ketrab - 05-01-2011 14:24

To w sumie dobrze, że decale się nie licząBig Grin Ohh, iPadzie, nadchodzęJerk !

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - Tech - 05-01-2011 15:00

Ehh, nie mam kasy Sad Trzeba skądś skombinować te 3,5$ Big Grin

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - BartuS - 05-01-2011 15:23

JEST ! Na HALLWAYu: " All members who purchased the Ultimate Wallpaper or any item in SHOP(excluding Decalz)" No właśnie ! EXCLUDING ! Decale nie liczą się. Jerk

RE: "SHOP/UW redemption sometime this week :)! Stay tuned for more..." - Satan - 05-01-2011 17:42

A może wiecie od kiedy do kiedy ? Tongue Bo jak robiłem zakupy w SHOP'ie dnia 19 grudnia 2010r. oraz dnia 18 grudnia 2010r. to mam dostęp ? Tongue

Dobra mam dostęp ;D
All members who purchased the Ultimate Wallpaper or any item in SHOP(excluding Decalz) between December 3rd at 11.59 p.m. EST and January 8th at 11:59 p.m. EST are invited.