![]() |
Refundacja nagród czyli pozbycie się niewygodnego problemu przez lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Refundacja nagród czyli pozbycie się niewygodnego problemu przez lockerz (/Temat-Refundacja-nagrod-czyli-pozbycie-sie-niewygodnego-problemu-przez-lockerz-18848) |
RE: Refundacja nagród czyli pozbycie się niewygodnego problemu przez lockerz - Lubelak - 31-12-2010 09:24 2 shuffle (49$) i słuchawki 20$ RE: Refundacja nagród czyli pozbycie się niewygodnego problemu przez lockerz - Tech - 31-12-2010 11:44 Ja jeszcze nic takiego nie dostałem, a sporo gierek z game restocków urwałem ![]() ![]() RE: Refundacja nagród czyli pozbycie się niewygodnego problemu przez lockerz - norek - 31-12-2010 11:55 Ja dostałęm za bioshock'a 2 50$, a na allegro stoi 70zł RE: Refundacja nagród czyli pozbycie się niewygodnego problemu przez lockerz - Daram - 31-12-2010 12:01 Kurcze a ja nie dostałem jeszcze nic o moim Nano z listopada RE: Refundacja nagród czyli pozbycie się niewygodnego problemu przez lockerz - TheNumber348 - 31-12-2010 12:11 Fajnie by było jakby mi zrekompensowali PESa 2010 ![]() RE: Refundacja nagród czyli pozbycie się niewygodnego problemu przez lockerz - xPietrek - 31-12-2010 12:14 Ładnie się zachowali... Mogli powysyłać wszystkim anulację, a potem się wykręcać, za co się ją dostało, a tu refundację proponują ![]() RE: Refundacja nagród czyli pozbycie się niewygodnego problemu przez lockerz - Parada - 31-12-2010 12:51 Cytat:Hi there, Szkoda, że nie napisali za co jest ta refundacja, bo ostatnimi czasami dużo rzeczy zamawiałem z Lockerz, ale prawdopodobnie jest to PSP z 29 Pazdziernika, na PSP GO chyba za dużo kasy, chyba, że to jest łączna suma kilku nagród, jak z tym jest ? RE: Refundacja nagród czyli pozbycie się niewygodnego problemu przez lockerz - Bolt - 31-12-2010 13:05 To za jedną nagrodę raczej. Za psp go ambrell dostała 179$ RE: Refundacja nagród czyli pozbycie się niewygodnego problemu przez lockerz - cinexik - 31-12-2010 13:21 joj! dawa refundacje moich nagród z videło gejm redempszyn ![]() RE: Refundacja nagród czyli pozbycie się niewygodnego problemu przez lockerz - Admin - 31-12-2010 13:29 Refundacja to doskonały pomysł, nie wiem co wogole chcesz tu komnetować Bolt. Mogli by tak zrobic na stałe, w koncu po zamówieniu towaru gdy zapłacisz cło to zarobek jest znikomy. Teraz dostanie się poważną gotówke na Paypal ![]() Zapewne wybrali ten sposób bo uprości to życie im i nam znacznie łatwiej jest wysłać pieniążki na paypal niż pieprzyć się w pakowanie tych paczek (zysk dla nich i dla nas - my nie płacimy cła, a oni kosztów wysyłki). Nic tylko dziękować. |