![]() |
[Rozwiązane]co teraz? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]co teraz? (/Temat-Rozwiazane-co-teraz-1884) Strony: 1 2 |
RE: co teraz? - cherry - 19-02-2010 15:33 Hello there. Your account will be able to be deleted for you soon Dostałem taką wiadomość. Czyli teraz mam już tylko czekać na usunięcie konta czy muszę wkrótce podjąć jeszcze jakieś działania? RE: co teraz? - cherry - 22-02-2010 11:07 Czy muszę coś jeszcze zrobić czy mam czekać. Minęło kilka dni od tego maila a ja dalej mogę się zalogować na Lockerz. [Rozwiązane][Rozwiązane]co teraz? - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |