LRC na wczorajszym restocku! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: LRC na wczorajszym restocku! (/Temat-LRC-na-wczorajszym-restocku-18374) Strony: 1 2 |
RE: LRC na wczorajszym restocku! - Takahari - 21-12-2010 14:43 Java script rządzi mnie jeszcze nie zawiódł RE: LRC na wczorajszym restocku! - Nayare - 21-12-2010 15:04 Wasze wyjebane w kosmos LRC ^^ Mi ER PRO dzialal pieknie, co prawda lagi byly, ale szufle jest RE: LRC na wczorajszym restocku! - diabloo07 - 21-12-2010 15:57 LRC jak zwykle dzialalo idealnie Mi tam custom script nic nie zepsul, a co do zakrywania fresh out - we flashu to nigdy nie dzialalo. RE: LRC na wczorajszym restocku! - BartuS - 21-12-2010 16:11 Ja wyłączyłem stylesheety i obrazki - 0 lagów Niestety przez głupotę napstawiłem na iPada LRC i wypełniałem na niego dane x2. Nie udało się, mam tylko Write a Daily Question ^^ RE: LRC na wczorajszym restocku! - cinexik - 21-12-2010 17:06 0 lagów mialem lrc, zeby tylko dał mi znak, kiedy restock. jak dzwonil szybko wlazlem w "MEMBER's CHOICE" wchodze, wszystko zielone zajarany biore nano, wywalilo, wchodze w electronics, patrze wszystko zielone, biore ipod shuffle pink (najdluzej stoi) i mam potem patrzalem jeszcze stalo kilka rzeczy, ale pech, na 2 koncie nie ma tyle ptz. uzywalem JS :*** restock zaliczam do udanych. RE: LRC na wczorajszym restocku! - Athemis - 21-12-2010 18:28 Fail... nie muliło w sumie. Wszedłem to wszystkie Paypale były zielone. Kliknąłem 25$ i niby źle wpisałem matematyczne zadanie.. Hmm, ciekawe. Odświeżam, nie było już 25$ no i dupa. Próbowałem Ticketmaster, ale tez ni huhu. Ostatecznie koszulka, ale PTZ już odrobione RE: LRC na wczorajszym restocku! - Grub63 - 21-12-2010 19:47 To był mój najgorszy restock z LRC, bo zamulal strasznie i w końcu go wyłączyłem, a gdy wszedłem przez Operę, zostały już tylko same duperele i wziąłem decale, jednym słowem FAIL! :@ |