![]() |
[Zamknięty]Zostań członkiem EKIPY Zarabiam.com ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Zostań członkiem EKIPY Zarabiam.com ! (/Temat-Zamkniety-Zostan-czlonkiem-EKIPY-Zarabiam-com-1837) |
RE: Zostań Tutorem zarabiam.com ! - adminek - 25-02-2010 13:59 chciałbym zostac tutorem : za to ze wprowadzilem pomysł REPUTACJI :] oraz za ilosc postów RE: Zostań Tutorem zarabiam.com ! - stiopa - 26-02-2010 23:32 Zglaszam swoja kandydature jestem od listopada na forum i posiadam niezla wiedza zagadnien zwiazanych z lockerz. RE: Zostań Tutorem zarabiam.com ! - joke16 - 27-02-2010 19:10 Zwracam się do was ekipy forum z uprzejmą prośbą o rozpatrzenie mojej kandydatury na tutora, myślę że nadaję się na to miejsce gdyż wiele wiem o Lockerz jestem tam zarejestrowany od listopada, a na forum od 12-31-2009. Spędzam bardzo dużo czasu na forum, zawsze pomagam w dziale pomoc, napisałem 2 poradniki, mam napisane 105 postów i ta wartość ciągle rośnie, zawsze zwracam uwagę, zgłaszam posty gdy są niezgodne z regulaminem, nie mam problemów z ortografią, punktów reputacji może mam niewiele lecz zawszę wszystkim pomagam. Wybierając mnie, zyskacie sumiennego tutora, a równolegle pozwolicie mi realizować moje plany związane z tym forum. Pozdrawiam Joke16 RE: Zostań Tutorem zarabiam.com ! - Admin - 27-02-2010 20:59 Przypominam, że tylko podania wklejone w tym temacie są brane pod uwagę. Admin RE: Zostań Tutorem zarabiam.com ! - mikobro - 27-02-2010 21:37 Witam ;p Chciałbym zgłosić swoją kandydature ![]() Na forum spędzam sporo czasu i dzięki waszej pomocy wiem dużo na temat Lockerz i nie tylko. Napewno jestem w stanie pomóc wielu osobom w rozwiązaniu ich problemów ![]() To co powiem bedzię troche nieskromne ale myśle że się nadaje na bycie tutorem ![]() Pozdro Ps. Info dla Admina. Jeśli nie jesteś Adminem nie czytaj tego i nawet na to nie patrz ![]() [Sorki za wiadomość na PW ale zmylił mnie post w innym wątku też o rekrutacji tutorów. Mam nadzieję że to nie wpłynie na moja kandydature ![]() RE: Zostań Tutorem zarabiam.com ! - Zythus - 27-02-2010 21:44 Witam szanowną ekipę "zarabiam.com" . Chcę zgłosić swoje podanie na tutora. Marzę o tym od dawna. Udzielam się na forum, jestem aktywny, także codziennie jestem na TS'ie. Nie szumię. Proszę o rozpatrzenie podania. Pozdrawiam, Zythus RE: Zostań Tutorem zarabiam.com ! - Admin - 27-02-2010 23:56 Reedo zostaje tłumaczem , prawdopodobnie po wekkendzie wybiore osobe na pozycje tutora do tego czasu proszę śmiało wklejać swoje podania. Zythus został tutorem. Temat aktualny. RE: Zostań Tutorem zarabiam.com ! - Karpik - 28-02-2010 18:30 WITAM!!!
Mam zaszczyt złożyć podanie na TUTORA polskiego forum o serwisie LOCKERZ. Spełniam wszystkie wymienione przez ADMINA wymagania. Dlaczego ja? Staram się pomagać innym we wszystkich dziedzinach, zaczynając od Lockerz po zupełnie inne tematyki! Regularnie odwiedzam kanał TS i udzielam się na nim. Jestem doświadczonym LockerzManiakiem i znam się na kilku rzeczach. Posiadam wiele wolnego czasu, oraz koncepcji na rozwój forum. Na kanale TS staram się pomagać wszystkim początkującym, oraz tym, którzy potrzebują pomocy ![]() Dzięki za stracenie waszego cennego czasu na przeczytanie ![]() RE: Zostań Tutorem zarabiam.com ! - Daminn - 28-02-2010 20:12 Również zgłaszam swoją kandydaturę. Na forum jestem od nie dawna, ale szybko się zadomowiłem. Udzielam się i doradzam nowym. Na moderacji znam się nie od dziś. Przemawia za mną: + Na forum jestem codziennie i przesiaduje na nim kilka godzin. + Rzetelność i zgranie z ekipą. + Nie mała wiedza na temat serwisu Lockerz.com + Dyspozycyjność Pozdrawiam Daminn Rekomenduje Zythus
RE: Zostań Tutorem zarabiam.com ! - DonHoracy - 04-03-2010 01:58 No to i ja zgłoszę się na tutora. 100 postów wybiło wczoraj, staram się pomagać userom jak mogę, oczywiście tych "mniej inteligentnych" pomijam ![]() ![]() |