Komitet poparcia dla mnie xD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Komitet poparcia dla mnie xD (/Temat-Komitet-poparcia-dla-mnie-xD-18354) Strony: 1 2 |
RE: Komitet poparcia dla mnie xD - BartuS - 20-12-2010 19:19 Droga Pani Satan, Proszę pozwolic Satankowi posiedziec na lfe i kampic na restock. Może on tutaj wygrac wiele cennych nagród. Dziś (w nocy) będzie restock. Nagrody zostały wybrane przez użytkowników: iPad, iPod Nano, Stacja dokująca do iPoda, oraz Słuchawki renomowanej firmy AERIAL 7 (Warte w zł ok. 300zł). Jak Pani widzi jest o co walczyc. Jeżeli Pani nie wierzy, niech sobie Pani spojrzy w moją sygnaturkę. LFE POZDRAWIA RE: Komitet poparcia dla mnie xD - diabloo07 - 20-12-2010 19:20 Droga mamo Satana, Na wstępie swojego listu chciałbym podziękować za spłodzenie tej nader sympatycznej istoty. [akapit] Lockerz.com to strona, na której zdobywa się punkty głównie za oglądanie filmików. Punkty te można wymienić na wiele drogocennych nagród, jak iPody, iPady, pieniądze na PayPal. Fundusze ze sprzedaży nagród mogłyby odciążyć Panią w utrzymywaniu darmozjada, tudzież podreperować budżet. Sam już trochę na tym serwisie zarobiłem i uważam, iż warto zarwać pół nocy 2-3 razy w miesiącu, a emocje towarzyszące temu wydarzeniu są zaiste niepowtarzalne. W imieniu swoim oraz potomka Pani drogiej, proszę o permisję dla syna, aby mógł dzisiejszą noc spędzić w oczekiwaniu na, kolokwialnie mówiąc, restock. Z poważaniem, Mateusz RE: Komitet poparcia dla mnie xD - Jeppers - 20-12-2010 19:23 Niech mu Pani nie pozwala, on jest uzależniony i do tego ciągle gra w te karabiny co się krew leje... RE: Komitet poparcia dla mnie xD - DDK - 20-12-2010 19:24 Mamo Satana, moja mama też nie wierzyła w serwisy zarobkowe póki nie dostała ode mnie nokii z ThisBoxa ( Coś podobnego do Lockerz ). Wtedy zmieniła zdanie, po tym jak dostałem klawiaturę ( również z ThisBoxa ) już lekko zdziwiona była . Nie mówiąc o tym że dostałem iPoda ( z Lockerz ) wartego 600zł jest już przyzwyczajona. Dodając do tego kilka przelewów PayPal ( z Lockerz ) jest już przyzwyczajona do Lockerz i mojego kampienia, chociaż ostatnio mniej siedzę na Restockach, ale gdy mama mówi mi "zejdź z kompa", ja mówię że jest restock i idzie spać Pozdrowienia mamo Satana. RE: Komitet poparcia dla mnie xD - Boonys - 21-12-2010 19:11 Yo,pani syn nie powinien marnować czasu na byle głupoty,powinien wziąć się do nauki,a nie na jakichś stronach z różnymi treściami (erotycznymi?) siedzieć.Również usunąłbym mu na pani miejscu te gry o których napisał Jeppers,jest to marnotrawstwo czasu,pieniędzy i prądu. Pozdro RE: Komitet poparcia dla mnie xD - Killer - 21-12-2010 20:08 mamo Satana, paweł rządzi. RE: Komitet poparcia dla mnie xD - paskur - 21-12-2010 20:14 Droga mamo satana, On na kompie siedzi od rana... Nigdy nic nie wygrywa, Tylko z panią pogrywa, Nie opłaca mu się tu siedzieć, Lepiej w łóżku grzecznie leżeć, W dodatku z debilami gada, Nic nie będzie z tego gada ;] RE: Komitet poparcia dla mnie xD - Satan - 21-12-2010 21:49 Tak, tak paskur ty jesteś tym debilem. Dobra temat do zamknięcia. RE: Komitet poparcia dla mnie xD - paskur - 21-12-2010 21:56 No wiadome nie Pani mamo michala troche zgarszam go ale to nic |