Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Koniec PE? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Koniec PE? (/Temat-Koniec-PE-18219)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Koniec PE? - Bolt - 18-12-2010 11:41

zytek 20% jak masz farta, bo jak paczka pójdzie przez Pyrzowice to się za głowę złapiesz Big Grin

RE: Koniec PE? - ketrab - 18-12-2010 11:42

A ja się tam cieszęSmile

To jest właśnie ta mentalność Polaków - mieć jak najwięcej, stracić jak najmniej.

PS. To nie ja wsypałem.

RE: Koniec PE? - paskur - 18-12-2010 11:46

Więcej dla prawdziwych użytkowników!
Więcej do USA...

Kur... co za ci...

Tyle zamówiłem nagród na to i pewnie główno dojdzie

RE: Koniec PE? - Czarny767 - 18-12-2010 11:53

Jak nie wyślą , to kończę z Lockerz..

Będę z 1200 zł w plecy. Modle się ,żeby wysłali .

RE: Koniec PE? - DonHoracy - 18-12-2010 11:53

(18-12-2010 11:29)Zythus napisał(a):  ALe macie problemy z zapłaceniem tych 20% kwoty nagrody... na prawdę, wszystko żeby mieć jak najwięcej jak najmniejszym kosztem. Ja bym się cieszył, gdybym wygrał nano albo toucha, ale nie kombinowałbym oby tylko jak najmniej zapłacić, skoro i tak wyjdę te kilka stów na plus... :E

Życzę powodzenia w opłaceniu np. dwóch zamówionych mac booków. Nie mam zamiaru płacić państwu, które nas cały czas okrada. Jakby jeszcze mało było to od stycznia podatek wchodzi na duuuuużo rzeczy i niektóre będą miały podniesiony %. Nie wiem jak to jest z cłem ale pewnie też więcej zapłacimy.

RE: Koniec PE? - cinexik - 18-12-2010 11:55

No kurwa ja chce moje 5 rzeczy zamówionych do pw jeszcze bez potwierdzenia ;(

RE: Koniec PE? - paskur - 18-12-2010 11:56

(18-12-2010 11:53)Czarny767 napisał(a):  Jak nie wyślą , to kończę z Lockerz..

Będę z 1200 zł w plecy. Modle się ,żeby wysłali .

Witaj w klubie, czekam na 100$ PP, i ponad 200$ w bonach i jeszcze jakieś itemy...

RE: Koniec PE? - Zythus - 18-12-2010 11:58

Cytat:Życzę powodzenia w opłaceniu np. dwóch zamówionych mac booków. Nie mam zamiaru płacić państwu, które nas cały czas okrada. Jakby jeszcze mało było to od stycznia podatek wchodzi na duuuuużo rzeczy i niektóre będą miały podniesiony %. Nie wiem jak to jest z cłem ale pewnie też więcej zapłacimy.
Jak Ci nie pasuje tutejsza władza, to zabij się ew. wyjedź za granicę. Prościej, a i władza nie będzie Cię okradać (może w innych krajach tak nie ma?).

RE: Koniec PE? - Jumper002 - 18-12-2010 12:03

(18-12-2010 11:36)Leopard napisał(a):  No i dupa z zamawianiem z SHOP'u Sad. Powinni się cieszyć, że im kasę do portfela ładujemy w SHOP'ie, a nie jeszcze anulować. Kompletnie ich nie rozumiem...

Czy Wy naprawdę uważacie, że oni zarabiają na tym, że Polacy zamawiają z shopu?
Chyba nie myślicie, że te netbooki, monitory, aparaty urywają z choinek.
Przecież nikt nie płaci tam gotówką tylko jedynie dopłaca 20% wartości tych produktów, a oni tych rzeczy na pewno za darmo nie dostają.

Co do tego PE to prawdopodobnie wsypał ktoś z TP. Zobaczyli ile konsol zostało zamówionych przez użytkowników lcp , jakiś hambrger przeszukał forum, znalazł temat z PE, wysłał maila z odpowiednimi załącznikami do ekipy Lockerz, zobaczyli screeny zamówień z polskiego forum... no i co się stało dalej łatwo się domyślić.

RE: Koniec PE? - Lubelak - 18-12-2010 12:19

Ja kasy trochę mam więc na generalu zamawiam na PL
EDIT:Zytek nawet nie wiesz jakbym chciał wyjechać ,ale jeszcze kilka lat