Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
YOUTUBE + Muzyka AI = Próby i testy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: YOUTUBE + Muzyka AI = Próby i testy (/Temat-YOUTUBE-Muzyka-AI-Proby-i-testy-179055)

Strony: 1 2

RE: YOUTUBE + Muzyka AI = Próby i testy - djram - 23-03-2026 10:27

(23-03-2026 09:23)itmaster napisał(a):  
(23-03-2026 08:35)djram napisał(a):  Autorskie utwory. Na początku generowałem w suno piosenki i dodawałem prostą wizualizacje/animacje ruchomego tła. Po jakimś czasie zacząłem sklejać teledyski(Nie jestem w tym za mocny).

Jak np tutaj: Gość jeżdżący na desce. Czy ma to wpływ na wyświetlenia ? Tak długość odtwarzania wzrosła do 30/40 % obejrzenia materiału w porównaniu z prostą wizualizacją.

No nie dziwię się. A jakby dać ładne dziewczyny do teledysku, to nie podbiło by lepiej statystyk wyświetleń?

Wydaje mi się, że ładne dziewczyny nic nie dadzą. Większość teledysków opowiada jakąś historie Big Grin

RE: YOUTUBE + Muzyka AI = Próby i testy - Shimeon - 23-03-2026 13:25

(23-03-2026 08:35)djram napisał(a):  Ad3. Długie formaty mają to do siebie, że ktoś jak już go włączy to leci, pewnie w tle aby nie było cicho w salonie. Konkurencja w tej niszy jest ogromna ale fajnie napędza to czas wyświetleń kanału.

Na stronie głównej kanału zmień układ w taki sposób, aby sekcja tej konkretnej playlisty, dla większej ekspozycji, znajdowała się na samej górze.

Uzupełnij ją nowymi wstawkami oraz dodaj do playlisty również cudze remixy i to najlepiej takie z wielomilionową oglądalnością = minimalnie większe szanse na boost kanału.

Samo wstawianie tych samych, powtarzalnych formatów i czekanie, aż któryś z nich się wybije, to droga donikąd. W końcu z pustego salomon nie naleje. Big Grin