![]() |
|
Plinko Cash : Ball Prizes (wcześniejszy dostęp) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Plinko Cash : Ball Prizes (wcześniejszy dostęp) (/Temat-Plinko-Cash-Ball-Prizes-wczesniejszy-dostep-178790) Strony: 1 2 |
RE: Plinko Cash : Ball Prizes (wcześniejszy dostęp) - Shimeon - 20-12-2025 17:28 @patryk6176, dyskusja z tym trollem nie ma najmniejszego sensu. To nie pierwszy jego taki wybryk na zarabiam. Był tu nie raz banowany i jak widać, ostrzeżenia go niczego nie nauczyły, a wirusy to ma sam głęboko... wiadomo gdzie.
RE: Plinko Cash : Ball Prizes (wcześniejszy dostęp) - Lion94 - 21-12-2025 09:07 Jak ta aplikacjo-gierka jest wypłacalna i nie jest SCAM-em. RE: Plinko Cash : Ball Prizes (wcześniejszy dostęp) - patryk6176 - 21-12-2025 23:32 Tylko nie umiesz podać żadnych konkretnych szczegółów, tylko sądzisz że coś jest po mojej stronie że ja dostaję tak mało $$ a ty tak dużo jak niby pisałeś że przez noc dostałeś 0.5$ to cała nać siedziałeś i kliknałeś i oglądałeś reklamy? no wątpię w to bo ja zrobiłem 4 podejścia i wyszło mi że 100k diamentów idzie uzbierać w 1h co daje przelicznik 0.01$ więc jest to śmiech na sali a więc jak dla mnie ewidentnie ta aplikacja jest nie opłacalna RE: Plinko Cash : Ball Prizes (wcześniejszy dostęp) - Lion94 - 22-12-2025 16:32 (21-12-2025 23:32)patryk6176 napisał(a): Tylko nie umiesz podać żadnych konkretnych szczegółów, tylko sądzisz że coś jest po mojej stronie że ja dostaję tak mało $$ a ty tak dużo jak niby pisałeś że przez noc dostałeś 0.5$ to cała nać siedziałeś i kliknałeś i oglądałeś reklamy? no wątpię w to bo ja zrobiłem 4 podejścia i wyszło mi że 100k diamentów idzie uzbierać w 1h co daje przelicznik 0.01$ więc jest to śmiech na sali a więc jak dla mnie ewidentnie ta aplikacja jest nie opłacalna Masz wirusa w smartfonie i tyle, dlatego Ci tak nalicza. RE: Plinko Cash : Ball Prizes (wcześniejszy dostęp) - Lion94 - 22-12-2025 21:30 Zaktualizowałem temat o nowe dwa kody polecające moich wspólników (kolegów), jeśli chcesz to wpisz kod w Reedem code i zostaniesz jego polecającym. W nowych postach w tym temacie będą aktualizowane dowody wypłat i lista polecających
RE: Plinko Cash : Ball Prizes (wcześniejszy dostęp) - Lion94 - 03-01-2026 17:19 Następny zarobek to 1,12$: ![]() Wypłata w apce Plinko Cash :Ball Prizes: ![]() ![]() Wypłata na procesor płatniczy PayPal: Zrzuty ekranu: ![]() Szczegółowa wypłata: ![]() Przeliczenie waluty $ na złotówki (+ wypłata w kwocie 0.1$ za inną grę): ![]() Możesz zapisać plik w formacie .PDF: https://mega.nz/file/0vwDTRSZ#Av37Q0igraG1Z4KrLCM64JddcgB6Zs-w7v4jjc7iC2Y Liczba polecających (wskoczyło mnie nowych trzech): 3 Razem polecających: 5. RE: Plinko Cash : Ball Prizes (wcześniejszy dostęp) - Lion94 - 24-01-2026 10:52 Następna sowita wypłata to 0,33$ w Plinko. Zrzut ekranu z wypłaty: ![]() Liczba polecających: 6. RE: Plinko Cash : Ball Prizes (wcześniejszy dostęp) - Lion94 - 27-01-2026 16:55 Gdy wam się zatnie licznik czasu to trzeba zrzucić kuleczki z góry na dół lub oglądnąć parę reklam. Bug w grze jest tylko chwilowy. |