Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Który Laptop z Shopu? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Który Laptop z Shopu? (/Temat-Rozwiazane-Ktory-Laptop-z-Shopu-17834)

Strony: 1 2

RE: Który Laptop z Shopu? - Bolt - 10-12-2010 22:45

Acer dobry sprzęt, posiadam taki i właśnie z takiego pisze. Jak go nie zakatujesz to będzie śmigał jak rakieta, nie używaj go do sc (robienia filmów, bo mój tego nie wytrzymał). Mimo, że jest tak zasyfiony to przy lrc działa bezbłędnie, zgarnąłem na nim 4 ipody i to w ciągu miesiąca Big Grin. Co do lenovo to faktycznie ma lepsze parametry ale nieznacznie, nic ci nie powiem bo nie miałem z tą firmą do czynienia

RE: Który Laptop z Shopu? - NaoS - 10-12-2010 22:54

Hmm... teraz znalazłem stronę na której Lenovo ma podobne parametry do Acera...
http://www.mobimaniak.pl/18666/lenovo-ideapad-s10-3-przetestowany-swietna-klawiatura-slaby-touchpad/
http://www.pcworld.pl/news/351242/Acer.Aspire.One.D250.Windows.7.i.lepszy.wyswietlacz.html

Szkoda że Lockerz ni podaje dokładnego modelu.
Jeżeli oba mają podobne parametry, to chyba faktycznie wezmę Acera bardziej zaufana firma.
Może też wygram ipoda na nim Big Grin

RE: Który Laptop z Shopu? - NaoS - 12-12-2010 09:55

Czy orientuje się ktoś jakie parametry ma ten Lenovo???
W niektórych linkach ma 160gb, w innnych 250gb, w niektorych taktowanie 1,66, a winnych 1,83.

RE: Który Laptop z Shopu? - Xanthi - 12-12-2010 10:29

(12-12-2010 09:55)NaoS napisał(a):  Czy orientuje się ktoś jakie parametry ma ten Lenovo???
W niektórych linkach ma 160gb, w innnych 250gb, w niektorych taktowanie 1,66, a winnych 1,83.

Wszystko pisze w shop:

Cytat:Stylish and affordable mini laptop
The S Series is ideal for web browsing, email, homework, listening to music, and more all on the go.
1024 x 600 WSVGA Display
1 GB RAM
250 GB HDD
Intel GMA 3150
Bluetooth
Webcam
Windows 7 Starter
7 Hour Battery
Cache: 512 KB
Processor Core: Single-core
Green Compliance
Memory card reader

RE: Który Laptop z Shopu? - Surlope - 12-12-2010 11:35

Kurcze własnie na takiego zbieram , oczywiście lepsza + zaufana firma = ACER . Mam trochę sprzętu od tej firmy no i jestem bardzooo zadowolny . Polecam ACERA! Smile

RE: Który Laptop z Shopu? - NaoS - 12-12-2010 12:26

Ooo nie widziałem że w Shopie jest opis produktów.
Hmm ... tylko że w jednym nie pisze taktowania, a w drugim pojemności dysku, no ale można się domyśleć.

Podejrzewam że Acer jest droższy wg. Lockerz, ze względu na to że jest lekki i cienki, a parametry ma gorsze tak naprawdę.
Więc chyba zmieniam zdanie na Lenevo.

[Rozwiązane]Który Laptop z Shopu? - Marello - 19-03-2011 11:30

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.