Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
DDI - platforma do zarabiania na krypto dzięki AI - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+--- Wątek: DDI - platforma do zarabiania na krypto dzięki AI (/Temat-DDI-platforma-do-zarabiania-na-krypto-dzieki-AI-178238)

Strony: 1 2

RE: DDI - platforma do zarabiania na krypto dzięki AI - Night90 - 08-06-2025 18:28

(08-06-2025 09:58)SterydKrD napisał(a):  Sam sobie odpisujesz na wiadomosci? Big Grin Same swieze konta, nie wyglada to legitnie Big Grin

Chcesz to zgłoś do administracji, niech sprawdzą, ale od razu Ci mówię, że nie mam żadnych powiązań z Autorem tego tematu, nawet nigdy nie miałem z nim kontakt.

Platforma jest wypłacalna i kto chce to po prostu korzysta.

RE: DDI - platforma do zarabiania na krypto dzięki AI - esc - 09-06-2025 01:29

Szczerze? bardziej scamowo domena tej strony nie mogła wyglądać. xD

I dodatkowo logowanie tylko przez weryfikację numeru telefonu.... serio?

RE: DDI - platforma do zarabiania na krypto dzięki AI - marcink90 - 09-06-2025 14:30

(08-06-2025 09:58)SterydKrD napisał(a):  Sam sobie odpisujesz na wiadomosci? Big Grin Same swieze konta, nie wyglada to legitnie Big Grin

hahaha Ty tak serio??? bekabekabeka

Dzisiaj wyjałem wypłatę 3 000 $, po równo 4 miesiącach pracy. Wcześniej już wypłaciłem 1750, także jak na 4 miesiące, to nieźle moim zdaniem Big Grin

[Obrazek: image.png]