![]() |
[Wykonam] Usługi rozwoju społeczności FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Wykonam (/Forum-Wykonam-330) +---- Wątek: [Wykonam] Usługi rozwoju społeczności FB (/Temat-Wykonam-Uslugi-rozwoju-spolecznosci-FB-177860) Strony: 1 2 |
RE: [Wykonam] Usługi rozwoju społeczności FB - milo - 12-03-2025 16:45 Udało mi się dodzwonić do paweuq jakieś 2 dni temu, podczas rozmowy stwierdził że brak realizacji zamówienia wynika z tego iż ostatnio ma dużo na głowie, nie ma czasu, zapomniał itp, i zapewniał że pieniądze zostaną zwrócone, niestety pomimo iż wysłałem mu dane do przelewu, to przelewu brak. RE: [Wykonam] Usługi rozwoju społeczności FB - Hybrid1990 - 13-03-2025 18:16 @[paweuq] temat zamykam i przyznaję ostrzeżenie. Brak zwrotu pieniędzy milo oznaczać będzie bana, nie każ mi długo czekać. Nie masz czasu/chęci prowadzić swojego interesu, to go nie prowadź - zgłoś temat do zamknięcia. Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |