![]() |
Mechapets - gra, faucet, mining - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Faucety (/Forum-Faucety-464) +--- Wątek: Mechapets - gra, faucet, mining (/Temat-Mechapets-gra-faucet-mining-177772) Strony: 1 2 |
RE: Mechapets - gra, faucet, mining - artur83 - 19-02-2025 17:14 Ja bym tej strony zupełnie nie spisywał na straty, choć nie powiem nadzieje mam bardzo nie wielkie. Wykupiłem na niej 'add links' udało mi się uzbierać z faucetu odpowiednią ilość ich waluty żeby to zrobić i pojawiły mi się tez logowania nie tylko z tej strony ale jeszcze z dwóch innych. Więc strony powiązane z tą działają i może ta jeszcze wróci. Nie powiem podobała mi się opcja zbierania zwierzaczków i reklamy jakoś nachalne nie były. RE: Mechapets - gra, faucet, mining - fusek - 23-02-2025 19:57 (19-02-2025 17:14)artur83 napisał(a): Ja bym tej strony zupełnie nie spisywał na straty, choć nie powiem nadzieje mam bardzo nie wielkie. Wykupiłem na niej 'add links' udało mi się uzbierać z faucetu odpowiednią ilość ich waluty żeby to zrobić i pojawiły mi się tez logowania nie tylko z tej strony ale jeszcze z dwóch innych. Więc strony powiązane z tą działają i może ta jeszcze wróci. Nie powiem podobała mi się opcja zbierania zwierzaczków i reklamy jakoś nachalne nie były.A jakie to dwie inne strony? RE: Mechapets - gra, faucet, mining - artur83 - 24-02-2025 00:38 (23-02-2025 19:57)fusek napisał(a):(19-02-2025 17:14)artur83 napisał(a): Ja bym tej strony zupełnie nie spisywał na straty, choć nie powiem nadzieje mam bardzo nie wielkie. Wykupiłem na niej 'add links' udało mi się uzbierać z faucetu odpowiednią ilość ich waluty żeby to zrobić i pojawiły mi się tez logowania nie tylko z tej strony ale jeszcze z dwóch innych. Więc strony powiązane z tą działają i może ta jeszcze wróci. Nie powiem podobała mi się opcja zbierania zwierzaczków i reklamy jakoś nachalne nie były.A jakie to dwie inne strony? Wysłałem Tobie na pw info tych stron |