Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
GoblinX - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: AirDropy (/Forum-AirDropy-460)
+--- Wątek: GoblinX (/Temat-GoblinX-177729)

Strony: 1 2

RE: GoblinX - Voleniusz - 14-01-2025 12:47

I tutaj powiem Ci że jest ciekawy temat Big Grin Bo mam tam 3 konta. Na jednym zrobiłem depozyt 20$ żeby szybciej zacząć zarabiać. Wypłaciłem 18$ i zmienili stawki. Na 2 pozostałych kontach klikam sobie bez depo i tam póki co wypłaciłem po 2,5 dolara ale co ciekawe tam nie są zmienione stawki co jest mega dziwne Big Grin

RE: GoblinX - vky - 14-01-2025 13:19

(14-01-2025 12:47)Voleniusz napisał(a):  I tutaj powiem Ci że jest ciekawy temat Big Grin Bo mam tam 3 konta. Na jednym zrobiłem depozyt 20$ żeby szybciej zacząć zarabiać. Wypłaciłem 18$ i zmienili stawki. Na 2 pozostałych kontach klikam sobie bez depo i tam póki co wypłaciłem po 2,5 dolara ale co ciekawe tam nie są zmienione stawki co jest mega dziwne Big Grin

Czyli ma kontach bez depo są stare stawki?

RE: GoblinX - Voleniusz - 14-01-2025 15:15

Na to wychodzi że tak. Chyba że będzie to zależne od wypłaty zobaczymy. Na teraz mam 20k coinów = 1 $ na koncie bez depo założonym w tym samym czasie czyli 9 stycznia.

RE: GoblinX - lukasz7777777 - 14-01-2025 22:12

No to ja zrobiłem depozyt jak wystartowała "druga edycja" licząc że jak wejdę na samym starcie to pociągnie to chociaż 75% czasu tego co pierwsza i wyjdę na plus. Zrobiłem kilkanaście wypłat, prawie 80$, bo wypłacałem po kilka dolarów, ale nie wyciągnąłem zwrotnie nawet połowy bo wrzucili mi przelicznik x milion. A nie chciałem trzymać tam coinsow żeby się nie okazało że nagle stracą wartość a jednak wychodzi że było trzeba nazbierać i jednorazowo wypłacić.

RE: GoblinX - chincyk - 16-01-2025 09:54

Sprawdzę i ja! refff

RE: GoblinX - vky - 27-01-2025 09:17

Znów padło? Czy tylko u mnie strona nie działa?

RE: GoblinX - chincyk - 27-01-2025 16:58

u mnie też nie działa...

RE: GoblinX - vky - 03-02-2025 13:54

Znów restart i konto nie istnieje beka

RE: GoblinX - artur83 - 25-02-2025 14:47

Zrobili 22 lutego kolejny reset, wychodzi że średnio co 3tyg go robią. Spojrzałem też na ich 'regulamin' jeśli to coś tak można nazwać bo wygląda to jak pisane tak na szybko na kolonie przez jakiegoś dzieciaka, oni nic nie muszą a wszystko mogą tobie nic nie wolno. Chociaż najlepszy kawałek to chyba ten 'GoblinX is a startup, i.e. a project at an early stage; therefore, the rules and conditions of the game, as well as these Terms, may be changed at any time without prior notice to players (users). It is recommended that you review these Terms periodically.' i tyle o tym.