Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Neuratech - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324)
+--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348)
+--- Wątek: Neuratech (/Temat-Neuratech-177667)

Strony: 1 2

RE: Neuratech - megi11 - 23-02-2025 14:41

Mam równowaga ADV 50$ saldo bieżąća,próbowałam odpalić robota i nie mogę, nie umiem też przenieść pieniędzy- co mam zrobić po kolei? ja z tych starszych więc jak dziecku prosze tłumaczyć?

(22-12-2024 21:50)Hardknight89 napisał(a):  Kiedy przesuniesz (około 48 godzin) te 50 USD do "Budżetu reklamowego", kliknij zielony przycisk "Aktywuj robota"

to będzie przeniesienie z bilansu adv do aktywcji robota .

nie wiem na którym etapie jesteś czy masz aktywnego robota czy dopiero zaczynasz odbierać lub już odebrany jest bonus i chcesz robota tylko odpalić to wtedy czekasz te 48h.

Czy trzeba czekać 48H aż pieniądze zostaną przeniesione?

(22-12-2024 21:50)Hardknight89 napisał(a):  Kiedy przesuniesz (około 48 godzin) te 50 USD do "Budżetu reklamowego", kliknij zielony przycisk "Aktywuj robota"

to będzie przeniesienie z bilansu adv do aktywcji robota .

nie wiem na którym etapie jesteś czy masz aktywnego robota czy dopiero zaczynasz odbierać lub już odebrany jest bonus i chcesz robota tylko odpalić to wtedy czekasz te 48h.

Czy trzeba czekać 48H aż pieniądze zostaną przeniesione?

RE: Neuratech - Hardknight89 - 24-02-2025 19:49

Cześć tak powinno działać.

Ja odpuściłem sobie trochę ten temat przez inne hipery także nie dodawałem tutaj nic ostatnio.

RE: Neuratech - megi11 - 02-03-2025 20:03

Mam te 50 i nie potrafię ich przelać.Nic nie działa.

RE: Neuratech - megi11 - 09-03-2025 21:41

I zerowa pomoc jeżeli chodzi o przesunięcie środków.
Po kiego pisać że na pw jeżeli jedyną odpowiedzią jest-nie mam czasu wszystkim odpowiadać,odpuściłem sobie temat,zajmuję się czymś innym.
Gimbaza.

Budżet reklamowy czyli co? jak przesunąć? jest tu ktoś kto potrafi pomóc?
Jak mam przelać 50$ jak mam komunikat że muszę przelać 52,605 mam doplacić?

RE: Neuratech - Hardknight89 - 09-03-2025 22:08

Tak to się zgadza było gimnazjum Smile

wszystko masz wyżej w postach opisane. To nie jest koncert życzeń. Nie chcesz nie pracuj nikt Cię nie zmusza. Temat do zamknięcia.

RE: Neuratech - megi11 - 09-03-2025 22:18

Nie mam wszystkiego opisanego.
Odpisałeś że nie chce Ci się wszystkim odpisywać bo zajmujesz się czymś innym.
Nie napisałeś że nie można przelać tych 50 bo żądają więcej.
To Tobie nie chce się odpisywać bo olałeś temat, gdzie napisałeś że żądają nie 50 tylko ponad 52 $ i trzeba dopłacić żeby przelać?
Twoja odpowiedz na zadane pytanie jak przelać była- nie chce mi się wszystkim odpisywać,zajmuję się już czymś innym.
A przesunąć nie można bo żądają więcej niż dają bonusu-żeby pracować trzeba znać wszystkie zasady/.
Ty ich nie podałeś.
I masz rację temat do zamknięcia.