Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
BitPayz- gra przeglądarkowa która płaci w USDT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: BitPayz- gra przeglądarkowa która płaci w USDT! (/Temat-BitPayz-gra-przegladarkowa-ktora-placi-w-USDT-177535)

Strony: 1 2 3

RE: BitPayz- gra przeglądarkowa która płaci w USDT! - maxiu170 - 17-12-2024 20:32

Sorki, byłem przekonany że Ci odpisałem..
Pewnie juz dawno wyrobiłeś na swoją reklamę Smile
Serwis płaci jak płacił.

[Obrazek: bitpayz.png]

RE: BitPayz- gra przeglądarkowa która płaci w USDT! - maxiu170 - 27-12-2024 11:20

Płaci Smile

[Obrazek: BITPAYZ-PROOF.png]

RE: BitPayz- gra przeglądarkowa która płaci w USDT! - maxiu170 - 09-01-2025 08:50

Płaci Smile

[Obrazek: bitpayz-proof.png]

RE: BitPayz- gra przeglądarkowa która płaci w USDT! - maxiu170 - 16-01-2025 09:07

Płaci Smile

RE: BitPayz- gra przeglądarkowa która płaci w USDT! - chincyk - 16-01-2025 09:52

U mnie z twojego refa stronka się nie wczytuje czysty jest ok. a chciałem refa Wink

RE: BitPayz- gra przeglądarkowa która płaci w USDT! - maxiu170 - 30-01-2025 15:50

Płaci cały czas Cool
Uwaga! Dodano nową funkcjonalność- PTP!
I teraz zaczyna się robić całkiem przyjemnie, od 0.1 do 0.3$ za 1000 wejść- jeśli decydujemy się na konwersję zysków z promowania PTP do purchase balance- dodatkowe 20% premii.
Zachęcam bo super zlicza.

RE: BitPayz- gra przeglądarkowa która płaci w USDT! - maxiu170 - 13-02-2025 18:49

Płaci nadal instant, a funkcjonalność PTP naprawdę super. Niestety pomyliłem się i około 2 dolary przelałem na Purchase Balance ale kupiłem sobie reklamę i jest ok Cool

RE: BitPayz- gra przeglądarkowa która płaci w USDT! - artur83 - 19-02-2025 17:54

@maxiu170 możesz mi powiedzieć dwie rzeczy odnośnie tej gierki.

1.Jak wysyłać jednostki na eksploracje?? Czasami mi się to udaję a czasami nie. mimo że mam te srebrne czy złote bilety.
2.Jak im regenerujesz życie?? Widzę że jednostki mają np. po 70% życia ale to na szpital za mało

RE: BitPayz- gra przeglądarkowa która płaci w USDT! - BurntMeat - 19-02-2025 19:52

(19-02-2025 17:54)artur83 napisał(a):  @maxiu170 możesz mi powiedzieć dwie rzeczy odnośnie tej gierki.

1.Jak wysyłać jednostki na eksploracje?? Czasami mi się to udaję a czasami nie. mimo że mam te srebrne czy złote bilety.
2.Jak im regenerujesz życie?? Widzę że jednostki mają np. po 70% życia ale to na szpital za mało

Ja lecze jednostki tylko kiedy jest event na leczenie, a tak pozwalam im umierac, zeby moc na ich miejsce produkowac nowe i robic taski.
Na eksploracje mozesz wyslac oddzial tylko gdy jego pojemnosc sie zgadza z ciezarem tego co zbiora. Im nizszy level misji tym mniej jednostek trzeba. Po prostu losujesz srebrnymi ticketami az sie trafi.

RE: BitPayz- gra przeglądarkowa która płaci w USDT! - maxiu170 - 23-02-2025 09:23

Dokładnie tak jak kolega napisał. Wciąż płaci instant, PTP spoko rzecz fajnie zlicza.

[Obrazek: bitpayz.png]